Ekonomi

İş Bankası doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için duyurdu: 31 Mayıs tarihine kadar uygulanacak!

Türkiye’de birçok vatandaş artık doğal gaz kullanıyor. Doğal gaz faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlar için ise İş Bankası taksit kampanyasını başlattı. İş Bankası tarafından açıklanan kampanya duyurusunda “Maximum Kart’ınızla Maximum Mobil, İşCep ya da internet şubesi üstünden Anında Fatura Ödeme seçeneğiyle ya da İgdaş vezneleri ve igdas.com.tr üzerinden yapacağınız 100 TL üzeri fatura ödemelerinde faizsiz 3 taksitte geri ödeme ayrıcalığı!” ifadeleri kullanıldı.

Pandemi döneminden ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşlar için kamu ve özel bankalar çeşitli kampanya duyurularında bulunmuşlardı. İş Bankası ise yaptığı yazılı açıklama ile doğal gaz kampanyasını duyurdu. Banka 100 TL üzeri fatura ödemelerinde faizsiz 3 taksitte geri ödeme ayrıcalığı tanınacağını açıkladı.

Banka tarafından yapılan açıklamalarda şu bilgilendirmelerde bulunuldu:

Maximum Kart’ınızla İgdaş faturanızı Maximum Mobil, İşCep ya da internet şubesi üstünden Anında Fatura Ödeme seçeneğiyle ya da İgdaş veznelerinden veya igdas.com.tr sayfasından peşin ödeyin;

– Maximum Mobil,
– İşCep,
– isbank.com.tr İnternet Şubemizden
ödemenizi ücretsiz olarak 2 veya 3 taksite bölün!

Ücretsiz taksitlendirme işlemi nasıl yapılır?

– Maximum Mobil > Kartlarım > İşlemlerim menüsü altından İGDAŞ ödemenize ulaşıp “taksitlendir” seçimini yaparak,
– İşCep > Kartlarım > Harcamalarım menüsü altından İGDAŞ ödemenize ulaşıp “taksitlendir” seçimini yaparak,
– İnternet Şubemiz > Kredi Kartlarım > Kampanyalar > Taksitlendir / Ertele menüsü altında İGDAŞ ödemenizi seçerek ücretsiz olarak taksitlendirebilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç) ve Ticari Kredi Kartları

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler:

Aidatsız Kartlar, Maximum Genç Aidatsız kredi kartı ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.