Ekonomi

İş Bankası 5 bin TL’ye kadar faizsiz kredi kullandırıyor: 30 Eylül’e kadar geçerli!

İş Bankası % 0 faiz ile kredi kullandırıyor. Özel bankanın faizsiz kredisinden 28 Mayıs – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında faydalanılabilecek. Kampanya ile ilgili açıklama yapan banka, “28 Mayıs – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında, n11.com’dan yapacağınız 500 – 5000 TL arası alışverişlerde, İş Bankası İle Öde platformu üzerinden Ek Hesap kullanılabilir limitiniz dahilinde 3 ay varan vadelerde % 0 faiz ile Taksitli Ek Hesap fırsatı!” ifadelerini kullandı.

İş Bankası n11.com’dan yapılacak alışverişler için faizsiz kredi fırsatı tanıyor. Banka 500 – 5000 TL arası alışverişlerde, 3 ay varan vadelerde % 0 faiz ile kredinin kullanılabileceğini açıkladı.

Taksitli Ek Hesap Özellikleri Nelerdir?

Kredi sadece alışveriş anında kullandırılır.
Anlaşmalı online alışveriş sitelerinde geçerlidir.
Taksitli ek hesabınızın taksit ödemeleri, 7 gün 24 saat İşCep’ten, İnternet Şubesi’nden, Bankamatiklerden ve dilediğiniz İş Bankası şubesinden kolayca gerçekleştirilebilir.
Azami vade ve tutarı, yasal düzenlemeler ve firmalarla yapılan anlaşmalar kapsamında belirlenmekte olup, farklılık gösterebilir.

Taksitli Ek Hesap Nasıl Kullanılır?

Online alışveriş siteleri üzerinden gerçekleştirilen alışverişler için seçilen ürünlerin toplam sepet tutarı kadar anında kredili mevduat hesabı kullanılabilir limitinizden taksitli kullanım yapılabilir. Kullandırım anında sonuçlanır ve ilgili tutar firmanın hesabına hemen aktarılır.
Ek hesabınız yoksa dijital kanallarımızdan ek hesap açarak ve/veya yeterli limitiniz yoksa limit artışı yaparak alışverişinize devam edebilirsiniz.