Ekonomi

İş Bankası 3 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi veriyor!

İş Bankası tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyası kapsamında 3 ay geri ödemesiz dönem bulunduğu da belirtildi. Bu ihtiyaç kredisi ile elektronik, beyaz eşya veya eğitim gibi farklı alanlar için olan nakit ihtiyaçlarının giderileceği belirtildi.

Yapılan açıklamada geri ödemelere ilişkin bütçeyi yormadan geri ödeme planı oluşturulabileceği belirtilerek 3 ay geri ödemesiz dönem bulunduğu vurgulandı.

KREDİNİN DETAYLARI 

Kredinin detaylarına ilişkin İş Bankası tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Tüketici kredisi veya bireysel ihtiyaç kredisi olarak da bilinen ihtiyaç kredisi, esnek kredi ödeme planı ile ihtiyaçlarınızı en kolay yoldan karşılayabilmenize imkân tanıyan bir bankacılık hizmetidir.

İhtiyaç kredisi sayesinde elektronik, beyaz eşya veya eğitim gibi farklı alanlar için ihtiyacınız olan nakde kolayca ulaşabilmek mümkün olur.

İş Bankası ihtiyaç kredisi geri ödemelerinizi bütçenizi yormadan planlayabilmenize de yardımcı olur.

İhtiyaç kredinizi size özel* belirlenen ihtiyaç kredisi faiz oranıyla dilerseniz aylık eşit taksitlerle, dilerseniz kişiye özel esnek taksitli** ödeme planıyla kullanabilirsiniz.

3 AY GERİ ÖDEME YOK

Üstelik, Anında Kredi’ye başvururken dilerseniz ilk taksitinizi krediyi kullandığınız tarihten 3 ay sonra olacak şekilde belirleyebilir ve kredinizi eşit taksitlerle geri ödeyebilirsiniz. 90 güne varan ödemesiz dönemli Anında Kredi’ye İşCep veya İnternet Şubesi’nden başvuru yapabilirsiniz. 90 güne varan ödemesiz dönem seçimi Bankamatiklerden yapılan Anında Kredi başvurularında geçerli değildir.”

Söz konusu kredi kampanyasına başvuruların mobil uygulama, internet şubesi, internet sitesi, ATM, SMS, telefon bankacılığı ve şube üzerinden yapılabileceği vurgulandı.

Konu ile ilgili olarak örnek ödeme kapsamında 20 bin lira kredi ve 36 ay vadede yüzde 1,50 faiz oranı doğrultusunda aylık ödeme 759 lira oluyor. 105 lira tahsis ücreti alınırken hayat sigortası fiyatı da 166 lira oluyor.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.