Magazin

İrem Helvacıoğlu eski rol arkadaşı Özcan Deniz’i neden sildi?

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla başlayan ancak reytinglerde beklentiyi karşılayamaması sonucu erken final yapan dizi Seni Çok Bekledim’de başrolü paylaşan İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Dizinin final yapmasının ardından birbirlerini silen ikili sessizliğini koruyordu.

Özcan Deniz 30 yaşındaki güzel oyuncuyla... Seni Çok Bekledim ile ekranlara dönen Özcan Deniz'den partneri İrem Helvacıoğlu ile yeni pozlar! - Galeri - Magazin

İlk hamle Özcan Deniz’den geldi

Özcan Deniz birlikte rol aldıkları dizi final yaptıktan sonra başrolü paylaştığı İrem Helvacıoğlu ile çekilmiş tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmişti. Ardından İrem Helvacıoğlu da hem fotoğrafları hem de Deniz’i sosyal medya hesabından sildi. Güzel oyuncu konuyla ilgili ilk kez konuştu.

İrem Helvacıoğlu, önceki gün Türkiye Lider Markalar Ödülleri Töreni’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Muhabirlerle sohbet eden Helvacıoğlu, son dizi projesinde birlikte çalıştığı rol arkadaşı Özcan Deniz’in kendisini sosyal medya hesabından takipten çıkmasına anlam veremediğini ifade etti.

İrem Helvacıoğlu, Özcan Deniz'i neden sildi? - Magazin haberleri

Başarılı oyuncu konuyla ilgili ilk hamlenin Özcan Deniz’den geldiğini ve bu duruma anlam veremeyip kendisinin de aynı şekilde karşılık verdiğini söyledi. Helvacıoğlu, “Kırılma değil, anlam veremedim. O fotoğrafları sildi. Bu hareketi tepki olarak yapıp, yapmadığını anlayamadığım için ben de sildim. Madem fotoğrafları siliyoruz, o zaman da gerek yok yani. Birbirimizi bu şekilde görüyor ve bir şeyler için takip ediyor olmak istemiyorum. Birini takip etmek için takip etmenin anlamı olmadığını düşünüyorum.” diyerek, konuya açıklık getirdi.

Özcan Deniz’den paralel evren konulu dizi

Senkron dizisiyle önceki yapımlarının dışına çıkan, suç ve distopik gerilim türünde yönetmen koltuğuna oturan Özcan Deniz izleyicileri şaşırttı. Dizinin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlenen Deniz, başrolde de diziyi taşıyan isim.
Senkron’da Özcan Deniz’e eski eşi Feyza Aktan’ın Cansel Elçin ve Uygar Özçelik isimler eşlik eediyor. Böylece ortaya belki de Özcan Deniz’in en ilginç işini ortaya çıkmış oldu. Diziyi karantina sürecinde Feyza Aktan’ın evinde çektiler. Aynı zamanda oğulları Kuzey’de dizide oynuyor. Kadro dikkat çekici. Ancak izleyiciyi asıl şaşırtan aşk hikayesi, zengin adam ve kalabalık ailesinden uzak bambaşka bir senaryo ile Özcan Deniz’in buluşması olsa gerek.