Magazin

İrem Derici, ” Yaz bitmeden skandal yapacağım”

İrem Derici konuştu. “Yaz bitmeden skandal yaratmak istiyorum. Özledim, skandal özledim. Skandal dediğinde aklına ben gelmiyor muyum? Bugün yok ama yaz bitmeden skandal yapacağım. “dedi.

Estetisyen dostu Dilan Polat’ın doğum günü partisine katılan Derici parti çıkışı soruları yanıtladı. Ünlü şarkıcı Cem Belevi ile çıktıkları tatil ve aralarındaki aşk dedikodularına cevap veren ünlü şarkıcı İrem Derici, “8 yıllık arkadaşımla tatile gitmem tuhaf bir şey mi? Biz arkadaşız. Yeni bir şey olursa söylerim yani. Yaz bitmeden skandal yaratmak istiyorum. Özledim, skandal özledim. Skandal dediğinde aklına ben gelmiyor muyum? Bugün yok ama yaz bitmeden skandal yapacağım.” ifadelerini kullandı.

İrem Derici Kimdir?

21 Mart 1987 tarihinde İstanbul‘da doğdu. Henüz İlkokula Çağlarındayken Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano bölümünde ders almaya başladı lise bitene kadar devam etti. Lise eğitimini ise Işık Lisesinde tamamladı. Ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. 2011 Tarihinde Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Hadise Açıkgöz, ve Murat Boz‘un jüri üyesi olduğu Acun medyanın sunduğu O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. ve yarı finalde elendi.

2012 yılında Bensiz Yapamazsın şarkısıyla çıkış yapsa da asıl yükselişini 15 Nisa 2014 yılında çıkardığı ‘Kalbimin Tek Sahibine’ isimli şarkı ile yakaladı. O dönemde şarkı, en çok satanlar arasına girmeyi başardı. İnternet ortamında ve sosyal medyada en fazla indirilen ve dinlenen şarkı olma başarısını elde etti. 2014 yılında evlendiği Rıza Esendemir ile 2016 yılında boşandı. Birçok ikonik şarkıya imza atan güzel şarkıcı son olarak 2019 Şubat ayında Meftun başlıklı teklinin ardından, 31 Mayıs 2019’da da Mest Of başlıklı albümünü yayınladı.