EkonomiKamu

İnternet üzerinden alışveriş yapıyorsanız dikkat: 1 ay erteleyebileceksiniz!

Vakıfbank duyurdu. Vakıfbank’tan alınan bilgilere göre 30 Haziran tarihine kadar Vakıfbank Worldcard’ı olan vatandaşlar internet alışverişlerine büyük fırsat tanındı. 30 Haziran’a kadar Vakıfbank Worldcard ile yapılan her 100 TL-10.000 TL arası peşin alışverişinizi faizsiz 1 ay erteleyebilme hakkı tanındı.

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

VakıfBank Worldcard’la 30 Haziran 2022 tarihine kadar internet üzerinden yapacağınız her 100 TL-10.000 TL arası peşin alışverişinizi faizsiz 1 ay erteleyebilirsiniz.

Yapacağınız alışverişin ertelenebilmesi için, alışverişten en az 1 gün sonra VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı veya 08502220724 Müşteri İletişim Merkezi kanalından erteleme talebinin iletilmesi gerekmektedir.

İnternet Bankacılığı ve VakıfBank Mobil üzerinden Kartlar-Peşine Taksit İşlemleri-Ertele menüsünden işlem yapabilirsiniz.

30 Haziran 2022 tarihine kadar yapacağınız alışverişler için 4 Temmuz 2022 tarihine kadar erteleme talebi iletilmelidir.

Ertelemek istediğiniz peşin işlem, dönem içi işlemlerde yer almalı, ekstre kesilmemiş olmalıdır.

Ertele işlemi için, kart takip statüsü normal olmalıdır. Bir dönem ve üzeri gecikmede bulunan kartlar uygulama kapsamı dışında bırakılmıştır.

İdari veya kanuni takibe alınmış bir kart hizmetten faydalanamamaktadır.

Ertele işleminin iptali, yalnızca işlemin yapıldığı gün ve Müşteri İletişim Merkezi (08502220724) üzerinden yapılabilmektedir.

Bireysel, kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar, çok katlı mağaza, yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında erteleme uygulanamaz.

Yurt dışı işlemler, üye işyerlerinden yapılan taksitli işlemler, nakit avans, devreden bakiye, faiz ve ücretler, puan kullanım işlemleri ertelenemeyecektir.

Kampanyadan sadece TL ekstreler yararlanabilmektedir.

Erteleme yapılan işleme peşine taksit yapılmamaktadır.

Ek kart veya asıl kart ile yapılan alışverişler ayrı ayrı ertelenebilir.

Bir kart üzerinden aynı dönemde birden fazla alışveriş ertelenebilir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.