EkonomiGenel

İnternet kullananlara müjde gibi haber: 3 ay bedava kullanılabilecek!

Evinde internet kullananlar, internetini değiştirmek veya ilk kez internet bağlatmak isteyenlere özel kampanya açıklandı! Şimdi evdeki interneti için Türk Telekom’u tercih edeceklere limitsiz fiber internet çok uygun fiyatlarla bağlanabilecek. Üstelik 3 Ay Bedava kampanyası kapsamında aylar boyunca ücretsiz internetin keyfini çıkarabileceksiniz.

31 Aralık 2022’ye kadar ev interneti için Türk Telekom’u tercih edenler kampanyadan yararlanabiliyor. Ancak kampanya için sunulan en büyük şart 24 ay taahhütün bulunması. Bunun dışında diğer koşullar ise şöyle:

Kampanyadan bireysel yeni müşterilerimiz 24 ay taahhüt vererek yararlanabilir.

Kampanya fiyatları ilk üç ay ücretsiz, kalan 21 ay boyunca indirimli her şey dahil fiyatlar olup taahhüt süresi sonunda seçilen paketin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.

Alo Paket erişimi ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket aylık sabit ücreti (24 TL), 3 Ay Bedava Kampanya kapsamında ilk üç ay ücretsiz ve kalan 21 ay boyunca aylık 12 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Sabit telefon hattı olmayan abonelerin başvurularında bir defaya mahsus olarak alınan 21 TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir. Türk Telekom sabit telefon hattı olan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 21 TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 13 TL’dir.

Kampanya kapsamında aşağıdaki tabloda yer alan Alo Dakika Paketlerden birisi seçilerek Alo Paket hizmetinden yararlanılabilir.

TÜRK TELEKOM İNTERNET KAMPANYASI

Kampanya fiyatları ilk üç ay ücretsiz, kalan 21 ay boyunca indirimli her şey dahil sabit fiyatlardır.

Her şey dahil fiyat: İnternet ücret tablosunda gösterilen ücretler içerisinde; bağlantı ücreti, erişim ücreti ve internet paket ücreti toplam ücreti gösterir.

200 TL Hoş Geldin İndirimi verilecek: Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Bizden Kampanyası’yla Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur. Müşteriler, Türk Telekom evde internet aktivasyon tarihinden en fazla 2 ay önceki diğer internet servis sağlayıcı son faturasını fakstakip@ttmail.com adresine internet hizmet numarası, ad-soy ad ve iletişim kurulacak cep telefonu numarası bilgisi ile 60 gün içinde mail atmaları halinde yararlanabilirler. Sağlanacak indirim kampanya ile sağlanan indirimlerine ek olarak aylık 40 TL (vergiler dahil) olacak şekilde ve toplam 200 TL’ye kadar (vergiler dahil) faturaya yansıtılır.

Ücretsiz kurulum yapılacak: Kampanya kapsamında modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 90 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 150 TL olan evde kurulum hizmeti ücretsizdir.

İndirimli modem verilecek: Satış anında, kampanya kapsamında fiber gücünde standart modem 24 ay boyunca indirimli olarak aylık 20 TL, fiber gücünde Premium modem ise 24 ay boyunca aylık 30 TL sunulmaktadır. Fiber altyapısından (FTTH) yararlanan abonelere sunulan Fiber Güçlü Modemler (HGW) için ise Abone’nin internet aboneliği devam ettiği sürece internet hizmeti ücretlerine ek olarak, tüm vergiler dahil aylık 15 TL modem kullanım ücreti yansıtılır. Kampanya kapsamındaki modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.

İndirimli DK Paketleri Kampanya ile birlikte Alo dakika paketleri indirimli olarak sunulmaktadır. 100DK –> 4,90 TL, 250DK –> 7,90 TL, 500DK –>9,90 TL , 1000DK –> 14,90 TL ve Limitsiz Paket 27,90 TL’dir.