ING müşterilerine özel: 6.000 TL nakit iade kampanyası!

Milyonlarca ING müşterisi için sevindirici bir haber geldi! Banka, Turuncu Ekstra Banka Kartı sahiplerine özel olarak belirli harcamalar karşılığında 6.000 TL'ye varan nakit iade imkanı sunuyor. Bu kampanya ile müşterilere ekstra kazanç sağlanırken, harcama alışkanlıklarına göre belirlenen iade tutarı müşterilere geri ödenecek.

Nasıl Başvurulur ve Koşullar Nelerdir?

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, Turuncu Ekstra Banka Kartı ile yapacakları harcamaları farklı günlerde ve parçalı olarak yapmaları gerekiyor. Aynı gün yapılan harcamalar kampanya kapsamına dahil edilmezken, kampanyadan yalnızca Turuncu Ekstra programına kayıtlı olan müşteriler faydalanabilir. Ödemeler, müşterinin ING Mobil üzerinden takip edilebilecek ve belirli dönemlerde müşteri hesaplarına aktarılacaktır.

İade Tutarları ve Hesaplama

Harcamaların %20’si, ayda en fazla 2.000 TL olacak şekilde üç ay boyunca nakit iade olarak geri ödenecek. Örneğin, ayın 20’sinden sonra yapılan harcamalar için ilk harcama dönemi bir sonraki takvim ayında başlar ve nakit iadeler, belirli bir dönemin sonunda hesaplara aktarılır. Kampanya kapsamında, fatura, vergi ve kurum ödemeleri dışında yapılan fiziksel ve online POS harcamaları dikkate alınacaktır.

ING Mobil Üzerinden Kolaylıkla Başvurun

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin ING Mobil üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu sayede, müşterilerin hesaplarına nakit iadelerin zamanında ve sorunsuz bir şekilde yatırılması sağlanırken, ek avantajlar sunulmaktadır.

Kampanya Detayları ve Kazanç Fırsatı

ING müşterileri için sunulan bu özel kampanya, bankanın müşteri memnuniyetini artırmayı ve sadık müşterilerine ek kazanç fırsatları sunmayı amaçlamaktadır. Müşteriler, bankanın sunduğu avantajlarla harcamalarını daha verimli hale getirirken, ekstra nakit iade imkanlarıyla maddi anlamda daha rahat bir şekilde alışveriş yapabileceklerdir.

Exit mobile version