Ekonomi

ING Bank müşterilerinin dikkatine: Çekmiş ve çekecek olduğunuz kredilerin faizleri sıfırlandı!

Yeni dönemde resmen başlayan Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile hızlı yükselişe geçen döviz kurları ve altın fiyatları, piyasaların baskılanma kararları üzerine gündelik hayat akışı içerisinde geçim derdinin ortaya çıkmasına sebep oldu. Hem alım gücü düşen hem de buna bağlı olarak nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine yönelmeye başladılar.

Müşteri sayılarını arttırmak ve bu vesile ile de vatandaşların nakit sıkışıklıklarına çare olmak isteyen kamu bankaları ve özel bankalar, kendi politikaları kapsamında çeşitli kampanyalara geliştirmeye başladılar. Bu kapsamda geliştirilmiş olan son kampanya, ING Bank tarafından duyuruldu. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine faizsiz kredi hizmeti sunacağını açıkladı.

ING Bank’ta 0 Faizli Kredi Kampanyası

ING Bank Turuncu Ekstra hizmeti kapsamında yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. 5 Kasım 2021 tarihinden sonra çekilen krediler için geçerli olan kampanyaya göre 5 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen ve Turuncu Ekstra Kart aracılığı ile aylık bin 250 TL’lik harcama sözü veren müşterilere, nakit iadenin yapılacağı ve bu sayede de kredi faiz oranının yüzde 0’a düşürüleceği bilgisi kaydedildi.

ING Bank 0 Faizli Kredi Kampanyasının Örnek Hesaplama Tablosu

ING Bank’ın Turuncu Ekstra Kart kullanıcılarının sözüne karşılık faiz oranını sıfıra düşürdüğü kredi hizmetinin örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre ilgili kampanya kapsamında verilmiş olan aylık harcama sözünü yerine getirerek sıfır faizli kredi kullanma hakkına sahip olacak olan vatandaşlar için hesaplama ayrıntıları şu şekilde belirlendi:

  • Kredi tutarı: 5 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 0
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Aylık taksit tutarı: 261,61 TL

ING Bank 0 Faizli Kredi Kampanyası Başvurusu

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan 0 faizli kredi kampanyasına mobil uygulama aracılığı ile başvuru yapılmaktadır. Hali hazırda çekilmiş olan 5 bin TL’lik kredinin faiz oranının sıfıra düşmesi için mobil uygulamada yer alan başvurular kısmından Turuncu Ekstra karta başvuru yapılması ve kartın onaylanmasından sonra ilgili harcama sözünün yerine getirilmesi gerekmektedir.