Gündem

ING Bank ile BES ödemeleri çok karlı; ek 300 TL katkı payı ve hoş geldin faizi! Üstelik tek şart mobil başvuru…

NN Hayat ile işbirliğine gittiğini açıklayan ING Bank, bankasının mobil uygulaması içerisinden alınacak olan Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) planlarına ilişkin yeni bir kampanya başlattı. Banka müşterilerinin bireysel emeklilik birikimlerine ek katkılar yapan ING Bank, 300 TL’ye varan ek katkı için düğmeye bastı.

ING BANK’TAN BİREYSEL EMEKLİLİK KAMPANYASI

Bireysel emeklilik kapsamında yeni paket satın alacak olan banka müşterilerine özel yeni bir kampanya hazırlamış olan ING Bank, kampanyasına ilişkin kamuoyunu bilgilendirdi. Bu kampanyadan sadece ING Mobil’de yer alan ‘Cebimdeki Danışman’ üzerinden görüntülü görüşme yaparak BES’e katılım sağlayacak olan banka müşterilerini yararlandıracağını duyuran ING Bank, kampanya kapsamında 300 TL’ye varan ek katkı yapılacağını duyurdu. Üstelik kampanyaya katılan kişilerin ‘Turuncu Hesap’ sahibi olması halinde ek hediyeler veren ING Bank, bu hesap sahiplerine ise üç ay boyunca hoş geldin faizi verileceğini açıkladı. Öte yandan ING Bank; NN Hayat Emeklilik A.Ş. ve ING Bank A.Ş. tarafından hazırlanan kampanyanın son geçerlilik süresini 1 Kasım 2022 tarihi olarak duyurdu.

CEBİMDEKİ DANIŞMAN ÜZERİNDEN EMEKLİLİK PLANI SATIN ALINLARA EK KATKI PAYI

Kampanyaya sadece ‘Cebimdeki Danışman’ ile katılan banka müşterilerini dahil eden ING Bank, aynı zamanda satın alınan BES planının ‘Emekliliğim Güvende’ planları olması gerektiğini belirtti. Kampanya kapsamında ek katkı payı hediyesini 300 TL’ye kadar veren ING Bank, 300 TL üzerinde yatırılan ilk katkı payı tutarının sadece 300 TL’lik kısmı için ek katkı payı ödemesi yapılacağını vurguladı. Bu kapsamda cayma süresi olan ilk iki ay BES planında kalmayı zorunlu tutan ING Bank, ödülün de bu iki ayın sonunda banka müşterilerinin emeklilik sistemlerine aktarılacağını duyurdu. Öte yandan ING Bank, ek katkı payı hediyesi ödeme yönteminin kredi kartı olmasını zorunlu tuttu.

TURUNCU HESAPLI OLARAK EMEKLİ PLANLARI SATIN ALANLARA EK HOŞ GELDİN FAİZİ

ING Bank’ın avantajlı sistemi olan ‘Turuncu Hesap’ sahibi banka müşterilerine kampanya kapsamında ek avantajlar sunan ING Bank, bu banka müşterilerinin ‘Cebimdeki Danışman’ üzerinden alacağı BES planları için ilk 2 katkı payının yatırılmış olması şartıyla 90 günlük “Hoş Geldin Faizi” hediyesi vereceğini açıkladı. Vereceği faizi yalnızca 2 milyon TL’ye kadar karşılayan ING Bank, faizin günlük olarak piyasa koşullarına göre ilan edileceğini açıkladı.