Ekonomi

İndirimli akaryakıt satın almak isteyenler dikkat! 40 TL’yi bedavaya getirebilirsiniz!

Son zamanlarda akaryakıt fiyatlarında meydana gelen artış, vatandaşların da kampanyaları daha sık aramasına ve akaryakıt indirimlerine ilişkin aramalar yapmasına sebep oldu.

Akaryakıt firmaları ve bankalar iş birliğiyle yapılan anlaşmalarda vatandaşlar ucuza akaryakıt alabiliyor ve alışverişlerinde kâr elde edebiliyor.

Son günlerde bir miktar indirim yapılsa da halihazırda litre başına yüksek olan akaryakıt fiyatlarında bu indirim ilaç gibi gelebilir.

İş Bankası BP istasyonları akaryakıt indirimi

İş Bankası duyurduğu kampanyayla akaryakıtta indirim getirecek kampanyasını duyurdu. Buna göre Maximum anlaşmalı BP istasyonlarından 16-31 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacak olan tek seferde ve farklı günlerdeki 125 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz alışverişi için, yakıt alışverişlerinde kullanmak için 40 TL Maxipuan hediye edileceği ifade edildi.

Kampanyanın detayları şöyle paylaşıldı:

Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Katılmak için: Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Maksimum Mobil resmi uygulamasını telefonunuza indirin:

Kampanyaya dâhil olan işlemler: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar) Aynı gün içerisinde yapılan 125 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir.

Maximum Anlaşmalı BP İstasyonları

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı BP istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece akaryakıt ya da otogaz alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 6 Ocak 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 17 Ocak 2022 (bu tarih dâhil)’dir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 18 Ocak 2022 tarihinde silinecektir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 40 TL MaxiPuan kazanabilir. BP Taşıtmatik kullanıcıları kampanyadan faydalanamazlar.

Türkiye İş Bankası A.Ş ve BP Petrolleri A.Ş önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.