EkonomiGündem

İndirim haberi geldi: Yarından itibaren geçerli olacak! Fiyatlar yüzde 25 inecek

Son günlerde gündem olan hayat pahalılığı vatandaşın cebini yakıyor. Yaşanan son gelişmeye göre, indirim haberi geldi. Yarından itibaren geçerli olacak. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, indirim haberini duyurdu. Alınan karara göre, yarından itibaren kuzu eti fiyatlarına yüzde 25 indirim yapılacak.

Artan fiyatlar gündemden düşmezken, bir indirim haberi geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Et ve Süt Kurumu olarak kuzu eti fiyatıyla ilgili yüzde 25’lik bir indirim yapacağız.” açıklamasını yaptı. Et ve Süt Kurumu’ndaki indirimli satışlar 5 Ağustos 2022 Cuma gününden itibaren geçerli olacak.

YÜZDE 25 İNDİRİM GELECEK

Et fiyatlarına gelen zamların ardından bir indirim kararı alındı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, indirimle ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Bakan Kirişci, “Et ve Süt Kurumu olarak kuzu eti fiyatıyla ilgili yüzde 25’lik bir indirim yapacağız” dedi.

İNDİRİM YARINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

Et ve Süt Kurumu’ndan yapılan açıklamada ise indirimli satışların yarından itibaren başlayacak. İndirim sonrası gövde kuzu 129,75 liradan 98 liraya, kuzu pirzola 181,50 liradan 137 liraya, kuzu gerdan 114,50 liradan 86 liraya satılacak.