GündemManisa Haberleri

İnanılmaz olay! Manisa’ya göktaşı düştü iddiası!

Dün gece İzmir ve Manisa’da yaşayan vatandaşlar bir ışık hüzmesinin düştüğünü fark etti. Bahsi geçen ışığın Manisa’ya düşen bir göktaşı olduğu iddia edildi.

Dün gece yoğunlukları farklı olmak üzere İstanbul’dan Muğla’ya kadarki illeri kapsayan geniş alanda bir ışık hüzmesinin düştüğü görüldü. Birçok vatandaşın gördükleri ışık hüzmesine dair sosyal medyada paylaşım yapması göktaşı iddialarını güçlendirdi. Vatandaşların yaptığı paylaşımda sebebi belirlenemeyen ışık hüzmesinin yeryüzüne inmekte olduğu görüldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları gördüğü ışığı havai fişek ve işaret fişeğine benzetirken bazıları bunun bir göktaşı olduğunu iddia etti.

Paylaşılan görüntülerin ardından ise Manisa’da bir sazlık alandan yangın haberi geldi. Bölge muhtarının yaptığı açıklamaya göre, sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından Manisa’nın Salihli ilçesi Tekelioğlu ve Pazarköy Mahalleleri arasındaki sazlık alanda yangın çıktı. Muhtar yaptığı açıklamada bahsi geçen bölgede insan eliyle yangın çıkmasının mümkün olamayacağını belirtti.

Sosyal medyada yapılan binlerce paylaşım ve göktaşı iddialarının ardından bir açıklama yapılmadı.