İzmir Haberleri

İnanılmaz olay! İzmir Alsancak’ta sokak ortasına dışkısını yaptı!

İzmir Konak ilçesinde bulunan bir kafenin sokağında, bir masanın yanında dizlerini kırmak suretiyle eteğini sıyırarak oturan kadın olduğu yere tuvaletini yaptı. 

İzmir’e bağlı Konak ilçesinde bulunan kafede bir kadın, etrafında yemek yiyenlere aldırış etmeden masanın yanında eteğini sıyırarak bulunduğu yere tuvaletini yaptı. Çevredeki insanların şaşkınlıkla karşıladığı olay, kafenin güvenlik kameralarına yansıdı.

Kentin en işlek caddelerinden biri olan Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ndeki bir sokakta meydana gelen olayda, kafelerin bulunduğu sokağa giren kadın, etrafta yemek yiyen insanlara aldırış etmeden olduğu yere tuvaletini yaptı. Olayın gerçekleştiği sırada orada olan insanlar gördükleri üzerine dehşete düştü. Tuvaletini yaparken şaşkınlıkla onu izleyen insanlara bakıp gülümseyen kadın, yüzüne takmak için yanında bulundurduğu maskeyi de tuvalet kağıdı gibi kullanarak yere attı. Sokağa tuvaletini yapan kadın işini bitirdikten sonra toparlanıp yoluna devam etti.

“BU DURUM BİZİ ÜZDÜ”

Olayın görgü tanıklarından, kafe çalışanı Feyyaz Or, “Burada müşterilerimizle ilgilenirken, bir anda hanımefendi geldi. Hiçbir şey söylemedi. Karşı duvarın kenarına çömeldi ve tuvaletini yapmaya başladı. Çok şaşırdık. 2- 3 dakika herkes izledi sonra kalktı, üstünü başını toparladı ve yola devam etti. Bir anda durdu, bir şey unutmuş gibi geri döndü. Yere, ‘Alın temizleyin’ der gibi 3- 4 TL bozuk para attı. Sonra şalını atarak, masada oturan kadınlara gülümseyip, gitti. Arkasına bile bakmadı. Şok içinde kaldık. İlk defa böyle bir şey görüyorum” diye konuştu.

Bir diğer görgü tanığı olan, sokaktaki bir mekanın işletmecisi Karakaya ise “Uzun yıllardır Alsancak’ta çalışıyorum. Başıma ilk defa böyle bir şey geldi. Sokağın ortasında, öğle vakti, herkesin içinde olmayacak şeyleri yapıyorlar. Maskenin düştüğü duruma bak. Maskeyle silip atıyor. İnsanların yoğun olduğu bir zamanda, sürekli insan geçişinin olduğu yerde oluyor tüm bunlar. Bu durum bizi üzdü” dedi.