Magazin

İlker Kaleli’den şoke eden hareket yıllar sonra Burçin Terzioğlu’nu sildi!

Poyraz Karayel setinde başlayan efsane aşk İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu beraberliği 3.5 yıldan sonra sürpriz şekilde noktalanmıştı. Fenomen çift için hayranları hep barışacaklar umudunu taşıyordu ta ki her iki isim de yeni aşklara yelken açana kadar..

Sıla ve İlker Kaleli'nin aşk itirafından sonra sosyal medyada Burçin Terzioğlu rüzgarı!

Hem dizideki samimi ve içten sahneleri hem de ikilinin enerjisi herkesi büyülenmişti. 2018 yılında ani kararla ilişkilerini sonlandırdıklarında sevenleri çok üzüldü. Her şeye rağmen arkadaş kalan ve birbirlerini takip etmeyi sürdüren ikili yeni bir gelişmeyle magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Sıla istedi İlker sildi

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu aşkında kriz mi yaşanıyor? | Temiz Magazin

Dostça ayrılan çift yıllardır birbirlerini takip etmeye devam ediyor bu durumda haberlere konu oluyordu. Burçin Terzioğlu konuyla ilgili yakın zamanda verdiği bir röportajda “İlişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Çok konuşmaya gerek yok.” diyerek durumu özetlemişti. Gönlünü Sıla’ya kaptıran ve yılın sürpriz çifti olmayı başaran Kaleli eski sevgilisini instagramdan takip etmeyi bıraktı.

Sıla ve İlker Kaleli yakayı fena ele verdi! Aşk yaşadıkları konuşulan Sıla ve İlker Kaleli'den flaş sosyal medya hamlesi! - Galeri - Magazin

Ayrılığın üstünden uzun yıllar geçmişken ve dost kaldıklarını söylemişken İlker Kaleli’nin bu hamlesine anlam verilemedi. Aniden Burçin Terzioğlu’nu silmesi akıllara Sıla kıskançlık nedeniyle böyle bir istekte mi bulundu sorusunu getirdi. Terzioğlu ise İlker Kaleli’yi halen takip ediyor.

Sinem Kobal’ı da silmişti

Burçin Terzioğlu'ndan Sinem Kobal'a 'Arkadaş' şarkılı kutlama - Magazin haberleri

Geçtiğimiz aylarda sürpriz aşkın başlamasının ardından Sıla sosyal medyadan Sinem Kobal’ı takip etmeyi bırakmıştı. Burçin Terzioğlu ile yakın arkadaş olduğu bilinen Sinem Kobal daha önce Sıla ve Hazer Amani çiftinin düğününe katılan isimler arasındaydı. Bu olayda da Sıla’nın kıskançlık sebebiyle Kobal’ı sildiği iddia edilmişti.