Magazin

İkinci kez hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu Hazal Kaya, bebeğinin cinsiyetini ve ismini açıkladı!

Ekranların sevilen isimlerinden olan ünlü oyuncu Hazal Kaya, hamile olduğunu duyurdu. Kaya, Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımda bebeğinin cinsiyetini ve ismini de açıkladı.

HAMİLE OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ!

Geçtiğimiz aylarda yeni projelerinin yanı sıra hamilelik iddiaları ile de gündeme gelen ünlü oyuncu Hazal Kaya, bu iddialar ile hayranlarını ve yakın çevresini sevince boğmuştu. Günlerce magazin basını tarafından konuşan ve hem basında hem de sosyal medyada geniş bir yer bulan hamilelik iddiaları ne Hazal Kaya’dan ne de oyuncu eşi Ali Atay’dan bir açıklama gelmemesi üzerine bir süre sonra unutulmuştu.

İDDİALAR DOĞRU ÇIKTI!

Bir süredir hamile olduğu konuşulan ancak iddialara karşı suskunluğunu koruduğu ve bu esnada da setten sete koştuğu için iddiaların yalan olduğunu düşündüren ünlü oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı oyuncu Selin Şekerci ile bir diğer yakın arkadaşı olan şarkıcı Melike Şahin’in konserine katıldı. Konserde bol bir gömlek ve kısa bir şort giymeyi tercih eden Hazal Kaya’nın, hamile olduğu iddiaları açıklığa kavuştu. Oyuncu Selin Şekerci’nin sözleri, Kaya’nın hamile olduğunu kesinliğe kavuşturdu.

İLK PAYLAŞIMI YAPTI!

Yaklaşık iki üç gün önce hamile olduğu kesinleşen ünlü oyuncu Hazal Kaya, çıkan haberlerden sonra sessizliğini bozdu. Instagram hesabından göbeği açıkta bir fotoğraf paylaşan ancak henüz göbeği çıkmadığı için “aceleye getirdiniz, daha göbeğim bile çıkmadı” çıkışında bulunan ünlü oyuncu, bebeğinin cinsiyetini ve ismini de açıkladı.

4 aylık hamile olduğu bilinen Hazal Kaya, bir kız çocuğu olacağını ve adını da Leyla koyacaklarını duyurarak yıllarca “Leyla ile Mecnun” isimli dizinin başrolünde oynayan eşi Ali Atay’ın hayranlarını şaşkına çevirdi.