Ekonomi

İkinci el araba almak isteyenlere Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan nakit desteği!

Bu sene içerisinde araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların taşıt kredileri merak ediyor. Kamu bankaları ikinci el araç almak isteyen vatandaşlar için kredi fırsatlarını duyurdular. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın ikinci el araçlar için vatandaşlara sağladığı kredi olanaklar.

Corona virüsü pandemisi ardından 2020 yılında kamu bankaları harekete geçmiş taşıt kredilerini duyurmuştu. Pek çok vatandaş taşıt kredilerine başvuruda bulunarak araba sahibi olmuştu. Vatandaşların 2021 yılı için de kredi arayışları başladı. Özellikle ikinci el araba almak isteyen dar gelirli vatandaşlar kamu bankalarının yeni taşıt kredilerini merak ediyorlar. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın ikinci el araçlar için vatandaşlar için kredi fırsatlarını duyurdular.

Ziraat Bankası ikinci el taşıt kredisi

İster 0 km ister ikinci el olsun, almak istediğiniz araca karar verin, 60 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle avantajlı Taşıt Kredimizden faydalanın.

Özellikleri

• 0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullandırılabilir.

• 60 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

• Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir.

• Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebilir.

• Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası ve kasko* ürünlerini sunmaktadır.
*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş., kasko ürünü ise Türkiye Sigorta A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. ile Türkiye Sigorta A.Ş. acentesidir.

 

Halkbank yeşilışık taşıt kredisi

Nedir?
2. El istediğiniz araca kolayca sahip olabilmeniz için sizlere sunulan kredimizdir.

Avantajları
2.el aracınızı hemen alıp, ödemelerinize dilerseniz 3 ay sonra başlayabilirsiniz.

Bilinmesi Gerekenler
2.el aracınız 7 yaşını geçmediyse bu krediden faydalanabilirsiniz.

Tutar ve Ödeme Koşulları
30.000 TL* tutarındaki kredinizi, %1,77 faiz oranı ile 48 aya varan vadeler ve 1.002,90 TL taksitle ödeyebilirsiniz.
Vakıfbank ikinci el taşıt kredisi

Vakıfbank ikinci el taşıt kredisi

Kredinin özellikleri

• Kasko değeri 120.000.TL’yi aşan otomobillerde, bedelin 120.000.-TL kadar olan kısmı için %70, 120.000.-TL’nin üstünde olan kısım için %50’sine kadar kredi kullandırımı yapılır.

• Kasko değeri 120.000 TL (dahil) ve altında olan taşıtlarda kredi vadesi 60 ayı, 120.001-300.000 TL (dahil) arasında olan taşıtlarda kredi vadesi 48 ayı, 300.001-750.000 TL (dahil) arasında olan taşıtlarda kredi vadesi 36 ayı, 750.000 TL üzerinde olan taşıtlarda ise kredinin vadesi 24 ayı geçememektedir.

• 60 aya kadar vade ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri vardır.

• Belirli ve düzenli bir geliri olan ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılır.

• Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankaca gerekli görülmesi halinde buna ek olarak; kefalet, gayrimenkul ipoteği ya da nakit-mevduat-döviz tevdiat rehni talep edilebilir.

• Otomobil yaşı, 03-36 ay vadede kredi kullanımlarında en fazla 8, 37-60 ay vadede kredi kullanımlarında, en fazla 5 olabilir.

• Detaylı bilgi için size en yakın şubemize başvurabilirsiniz.