Ekonomi

İkinci el araba almak isteyenler dikkat! Vakıfbank ikinci el taşıt kredisi başvuruları başladı

Kamu bankalarının başında gelen Vakıfbank tarafından ikinci el araba alımı için taşıt kredisi kampanyası duyuruldu. Bu doğrultuda ikinci el araba alacak olan vatandaşlara nakit destek sağlanıyor.

Konu ile ilgili olarak Vakıfbank tarafından duyurulan bu kampanya “60 aya varan vade seçenekleri ve cazip faiz oranlarıyla arabanız kapınızda!” sloganı ile paylaşıldı.

50 bin lira kredi çekildiğinde 60 ay vade imkanı ve yüzde 1,48 faiz oranı sağlanıyor. Taksit oranı ise aylık 1361 lira oluyor.

ÖDEME AVANTAJLARI

Kredi kullanıldığında ise ödeme avantajları şöyle belirtildi:

Aylık eşit taksitli,

3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli,

3 ayda bir taksitli,

Son taksit balon ödemeli,

Değişken taksitli

KREDİ KOŞULLARI 

Bu krediden yararlanmak için bazı koşulların sağlanması gerekiyor. Vakıfbank tarafından belirtilen koşullar ise şöyle oldu:

Kasko değeri 120.000 TL’yi aşan otomobillerde, bedelin 120.000 TL’ye kadar olan kısmı için % 70, 120.000 TL’nin üstünde olan kısım için % 50’sine kadar kredi kullandırılabilir.

Nihai fatura değeri 120.000 TL ve altında olan taşıt kredilerinin vadesi 60 ayı, nihai fatura değeri 120.000 TL’nin üzerinde olan taşıt kredilerin vadesi ise 48 ayı geçememektedir.

BAŞVURU DETAYLARI

Kredi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar başvurularını aşağıdaki link üzerinden yapabileceği gibi Vakıfbank şubeleri üzerinden de yapabilirler.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.