Kamu

İki yıllık yüksekokuldan mezun olanlar için duyuruldu: Memur alımı yapılacak!

Belediye bünyesinde çalışmak isteyenler için önemli bir duyuru yapıldı. Sivas İli, Gürçayır Belediye Başkanlığı tarafından verilen ilana göre, İki yıllık yüksekokulların Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama bölümlerinden mezun olanlar arasından memur alımı yapılacak.

Gürçayır Belediye Başkanlığı programcı kadrosunda 10 memur alımı yapacağını duyurdu. Kadroya en az iki yıllık yüksekokul mezunlarının başvurabileceği belirtildi. İlanda verilen başvuru şartlarını taşıyan adaylar en geç 23 Haziran 2021 tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

a) İlan edilen kadro için, mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak kadroların karşısındaki puan türünden belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlardan disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

c) 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ

a) Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 21.06.2021 tarihinden 23.06.2021 tarihleri arasında ve mesai saatleri içerisinde (10:00 – 12:30 / 13:00 – 16:00) müracaatlarını yapabileceklerdir.

b) Adaylar başvuru belgelerini; Elektronik ortamda belediyemiz ınfo@gurcayir.bel.tr adresine, şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Gürçayır Beldesi Yeni Mahalle Sivas Kayseri Caddesi No: 55 Şarkışla/ SİVAS adresine gönderilebilecektir.

c) Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, belediyemiz tarafından görevlendirilecek sınav kurulu tarafından değerlendirmeye alınmayacaktır.

d) Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır

İLANA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ