Magazin

İki kez Survivor’ın şampiyonluğunu tadan Turbo Turabi’den, Survivor defterini tamamen kapatan Nagihan Karadere’ye nazar boncuklu yorum!

Uzun yıllardır ekranlara gelen Survivor yarışması, yalnızca yayınlandığı sezonlarda değil sonrasında da kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Yalnızca zorlu parkur alanları veya ada yaşantısı ile değil güçlü yarışmacıları ile de dikkatleri üzerine çeken yarışma programı, son şampiyon Nisa Bölükbaşı’nın ardından eleştiri oklarının hedefinde yer aldı.

Sezon boyunca çok güçlü isimlerin yarışlarına şahitlik ettiren fenomen yarışma programı Survivor, bu sene All Star konsepti ile ekranlara geldi. Eski yarışmacıların bir araya getirildiği konseptin final gecesi, 30 Haziran akşamında Tersane İstanbul’da düzenlendi. Geçmiş sezonlara damgalarını vuran Sema Aydemir, Nagihan Karadere, Merve Aydın gibi güçlü kadın yarışmacıların yarışmaya erken veda etmeleri ve birincinin Nisa Bölükbaşı olması, birçok kişi tarafından oldukça eleştirildi. Hala daha Nisa’nın Acun Medya’nın oyunu ile birinci olduğunu düşünen bir kesim, özellikle güçlü kadınlardan olan Nagihan Karadere’ye destek vermeye devam ediyor.

3’üncü kez katıldığı Survivor yarışmasında üstün performanslarına rağmen birinciliği elde etmeyi başaramayan Nagihan Karadere, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Hem yarışma boyunca hem de sonrasında Karadere’ye verdiği destek ile bilinen şarkıcı Demet Akalın ve Survivor’ı iki kere üst üste kazanmayı başaran tek isim olan Turbo Turabi, Karadere’nin fotoğrafına yorum yaptı.

MAYOLU FOTOĞRAFI OLAY OLDU!

Survivor yarışmasına bir daha katılmayı düşünmediğini dile getiren Nagihan Karadere, adadan döndüğünden bu yana çok özlediği kızı Arven ile vakit geçiriyor. Şu sıralar tatilde olan Karadere, sosyal medya hesabından mayolu fotoğrafını paylaştı. Karadere’nin paylaşımı, sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü.

DEMET AKALI’NDAN YORUM GECİKMEDİ!

Nagihan Karadere’ye verdiği destek ile bilinen Demet Akalın, Karadere’nin mayolu fotoğrafına “yakıyor yakıyor” yorumunda bulundu.

ESKİ SURVİVOR ŞAMPİYONUNDAN NAZAR BONCULU PAYLAŞIM!

Survivor’ın en güçlü kadın yarışmacısının Nagihan olduğunu söyleyen Turbo Turabi de Karadere’nin fotoğrafına yorum yaptı. Fotoğrafın altına nazar boncuğu emojisi koyan Turabi, Nagihan ile dostluğunun devam ettiğini gösterdi.