Ekonomi

İhtiyacı olanlara nakit destek! Kredinizi şimdi kullanın baharda ödemeye başlayın

Akbank tarafından bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kampanya ile kredinizi hemen kullandığınızda ödemeleriniz baharda yani 3 ay sonra başlayacaktır. Bu kredi kampanyası için başvurularınızı online olarak da yapabilirsiniz.

KREDİNİN AÇIKLAMASI

Bu kredi kampanyası hakkında Akbank tarafından yapılan açıklamada “Dilerseniz hemen şimdi Akbank.com’dan, Akbank Telefon Şubesi’ni arayarak veya Akbank Direkt İnternet veya Mobil’e girerek belgesiz, imzasız Direkt Kredi** kullanabilir veya aşağıdaki belgelerle birlikte Şubelerimize başvurabilirsiniz..” ifadelerine yer verildi. Ayrıca Akbank müşterisi olmayan vatandaşlar da aşağıdaki link üzerinden açıklan sayfadaki butonları kullanarak başvurularını yapabilecektir.

İhtiyaç kredisine ilişkin faiz oranları şöyle oldu:

3 AY GERİ ÖDEMESİZ 

3 ay geri ödemesiz kredi başvurusunun ise banka şubeleri, Telefon Şubesi’nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil’den yapılabileceği belirtildi. Erteleme dahil en fazla vade sayısının 36 olduğu belirtildi ve 3 ay ertelemeli kredinin vade sayısının 33 olduğu vurgulandı. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizi tahsil edilir. Bir sonraki aydan itibaren taksit ödemeleri başlar.

BAŞVURU BELGELERİ 

Şube üzerinden başvuru yapılırken bazı belgeler istenmektedir. Bu belgeler ise şöyledir:

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi

Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.

Gelir Belgesi – Maaş bordrosu (Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)

Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.