Magazin

İddialı başlayan diziden şaşırtan final kararı: Tarihi belli oldu!

Ekranlarda yaprak dökümü devam ediyor. Star TV’de izleyici karşısına geçen bir dizi daha final kararı aldı. İddialı başlayan başrollerini Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı Sana Söz dizisi final yapacak. Final kararı alan Sana Söz dizisinin tarihi de belli oldu.

Final yapacak diziler kervanına bir yenisi daha eklendi. Yalancı, Elbet Bir Gün, Yalan ve Mumları, Ada Masalı, Baht Oyunu, Elbet Bir Gün, Dünya Hali, Benim Hayatım dizilerinin ardından Sana Söz dizisi de ekranlara veda edecek. Birsen Altuntaş’ın Instagram hesabından paylaştığı bilgiye göre; Star Tv’de yayınlanan Sana söz dizi hakkında final kararı çıktı.

SANA SÖZ DİZİSİ NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

O3 Medya’nın Star TV için çektiği Sana Söz dizisi için final kararı alındı. Başrolü Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan’ın paylaştığı dizinin 7. bölümde bitmesine karar verildi.

SANA SÖZ DİZİSİ OYUNCULARI

Dizide ayrıca Serkan Altunorak (Erdem), Ayçin İnci (Aysel), Hivda Zizan Alp (Nazlı), Orhan Güner ( Şevket), Ferhat Baynal (Zeki), Yaşar Aydınoğlu (Rıza), Aslıhan Kapanşahin (Duru), Atakan Hoşgören (Umut), Selin Genç (Bahar), Selda Güldükoğlu (Feray), Ali Önsöz (Bora) rol alıyordu.

MİSAFİR DİZİSİ DE FİNAL YAPACAK

Fox TV’de izleyici karşısına geçen Misafir dizisi de final yapacak. FOX TV, başrollerinde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un oynadığı Misafir dizisi için final kararı aldı.

Misafir dizisi 9 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 5. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Dizi, ilk 10 arasına giremeyince final kararı alındı.

FOX’un yeni sezondaki iddialı dizisi Misafir, 11 Kasım’da ekran yolculuğuna başlamıştı. Japonya’da ses getiren Oasis dizisinden uyarlaması olan Misafir, ekrana geldiği perşembe akşamları istenilen reytinglere ulaşamadı.

FOX’un yeni dizisi Misafir’de Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler de yer alıyor.