Magazin

İddialı başlayan diziden kötü haber! Final yapıyor

İddialı başlayan diziden kötü haber geldi. Show TV ekranlarında izleyici karşısına geçen yaz dizisi final kararı aldı. Başrollerini Bensu Soral ve Kubilay Aka gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Cam Tavanlar dizisi final yapıyor. Peki, iddialı başlayan Cam Tavanlar dizisi ne zaman final yapacak?

Yaz dizilerinden de final haberleri geliyor. Bu yaz “Baht Oyunu”, “Baş Belası”, “Aşkın Tarifi”, “CamTavanlar”, “Kazara Aşk”, “Aşk Mantık İntikam”, “Ada Masalı” ve “Kalp Yarası” adlı yeni diziler ekranlara geldi.

CAM TAVANLAR NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Bensu Soral ile Kubilay Aka’yı buluşturan, kadrosunda ayrıca Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar’ın yer aldığı iddialı dizi final kararı aldı. Dizi 8. bölümde final yapıyor.

CAM TAVANLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Bensu Soral: Leyla

Kubilay Aka: Cem

Hatice Aslan: Süreyya

Utku Ateş: İskender

Ahmet Melih Yılmaz: Şinasi

Beril Kayar: Aylin

Ayten Soykök: İnci

Mehmet Bilge Aslan: Haldun

Şifanur Gül: Suna

Aziz Caner İnan: Emre

CAM TAVANLAR DİZİSİ KONUSU NE?

İş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem’in (Kubilay Aka) tatlı, sert yarışının intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatılacağı diziden yeni bir tanıtım yayınlandı. Romantik tanıtımda Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın uyumu dikkat çekiyor.