Magazin

İbrahim Tatlıses’in kızı saldırıya uğradı!

İbrahim Tatlıses‘in kızı Dilan Çıtak’ın saldırıya uğradığı öğrenildi. Nişantaşı’ndaki güzellik merkezinde yaşanan olayda bir kişi ağır yaralandı. Öte yandan Dilan Çıtak saldırıdan yara almadan kurtuldu.

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ın Nişantaşı’ndaki güzellik merkezinde saldırıya uğradığı öğrenildi. Saldırı hakkında ortaya atılan iddialara göre, güzellik merkezinde çıkan tartışmada bir çalışan darp edildi. Ünlü türkücünün kızı Çıtak ise saldırıda yara almadan kurtuldu.

“Şikayetçi olduk”

Yaşanan saldırı olayı ile ilgili açıklama yapan Çıtak, “Şu an çalışanımın sağlığını düşünüyorum. Aklım onda. Hastanede şu an. Tomografi çekilecek. Gerekli işlemler yapılıyor. İçeride zaten avukatım ile birlikteyim. Şikayetçiyiz. Kötü bir şey yaşadık. Saldırıya uğradık. Asistanım randevularının olmadığını söyleyince, içeride arbede yaşandı. Direkt çalışanıma saldırdılar. Biz de şu an şikayetçi olduk. Parfüm şişesiyle kafasını yardılar. Şimdi kafam orada. Oradan haber bekliyorum. Şu an sağlık durumu daha iyi. Hem kadın hem erkekler vurdu” ifadelerini kullandı.

Yaşanan olayda saldıranların yabancı uyruklu olduğu bildirildi.