Personel Alımı

İBB İSTAÇ 380 personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre İBB, kendi iştiraklerinden olan İstanbul Çevre Yönetimi (İSTAÇ) A.Ş bünyesinde 380 personel alımı yapacak. İŞKUR’un belediye iş ilanları sayfasında yer alan ilana göre, personel alımı başvuruları İBB’nin resmi internet sayfası olan kariyer.ibb.istanbul adresi üzerinden online olarak yapılacaktır. Peki, İBB İSTAÇ personel alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Hangi kadrolara işçi veya memur alınacak? Başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…

İBB 380 PERSONEL ALIMI

İBB, personel ihtiyacı için İŞKUR sayfasında yeni iş ilanları yayınlamaya devam ediyor. Son olarak yayınladığı iş ilanları detaylarına göre İBB, aşağıda belirtilen mesleklerden belirtilen sayılarda personel alımı yapacaktır.

1 mekanik teknikeri,

20 gemici,

2 gemi elektrik zabiti,

1 elektrik-elektronik teknisyeni,

1 elektrik teknikeri,

1 elektronik teknikeri,

2 işçi,

2 işletme operatörü,

54 temizlik personeli,

1 laborant,

1 mekanik teknikeri,

1 mekanik teknisyeni,

265 plaj beden işçisi,

18 minibüs şoförü,

1 proses mühendisi,

6 kamyonet şoförü,

1 elektrik teknisyeni,

1 vardiya amiri,

1 vinç operatörü olmak üzere toplam 380 personel alınacaktır.

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Personel alımı başvuruları 9 Nisan’da başladı ve 19 Nisan 2021 tarihinde sona erecektir. Başvuruda bulunmak isteyen adayların İBB’nin https://kariyer.ibb.istanbul/ internet adresine girerek başvuru işlemlerini yapmaları gerekmektedir.

Kadrolara göre belirtilmiş başvuru şartlarına ve diğer tüm detaylara ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ