Ekonomi

Hyundai sıfır araçlar için açıklandı: 6 ay erteleme ve aylık bin 900 TL ödeme ile araba satışı yapılıyor!

Hyundai sıfır araba almak isteyenler için kredi kampanyası düzenlendi. Garanti Bankası Hyundai i10 araç satın almak isteyenler için kredi hesaplamasını paylaştı. Yapılan hesaplamalara göre 60 bin TL kredi çeken bir vatandaşın aylık geri ödemesi 1.967,27 TL olarak belirtildi.

Hyundai 0 km Otomobil açıklama yapıldı. Mayıs ayında 154.950 TL’den satışı yapılan 1.0 MPI Jump modeli için 60.000 TL kredi çekmek isteyen bir vatandaş, aylık 1.967,27 TL geri ödeme ile araba sahibi olabilecek.

Hyundai’den yapılan kredi açıklamasında, “Araç bedelinin 120.000 TL tutara kadar olan kısmı %70, 120.000 TL tutar üstü için %50 kredilendirme yapılabilmektedir.” İfadeleri kullanıldı.

HYUNDAI KREDİ NEDİR?

Hyundai Kredi, Hyundai’nin finansal çözüm ortakları TEB Finansman A.Ş. ve Garanti BBVA ile birlikte yaptığı iş ortaklığından doğan ve müşterilerimizin kredi ihtiyaçlarına en cazip koşullarda çözümler sunan bir finansal hizmettir. Hyundai Kredi, finansman ortaklarıyla birlikte eşit taksit tutarlarıyla aylık geri ödemeli taşıt kredilerine alternatif olarak yenilikçi ödeme imkanları sunar.

Araç Kredisi Başvuru Şartları Nedir?

18 yaşını doldurmuş olmak

Kişinin düzenli ve belgelenebilir bir gelirinin olması, ücretli çalışanlar için 3 ay kesintisiz devam eden sigortasının olması

Kredi ve kredi kartı borçlarının zamanında ödenmiş olması

Aracın peşinatını ödemeye yeterli bir birikimin olması