EkonomiGündem

Hyundai Araç Sahibi Olmak İsteyenlere Duyurdu: Binlerce Liralık İndirim Yapacak

Artan Döviz kurları nedeniyle her ne kadar araba sahibi olmak zorlaşmış olsa da bir çok araba markası kampanyalarını peş peşe duyurmaya devam ediyor. Ülkemizde en çok tercih edilen araba markalarından biri olan Hyundai sıfır araç kampanyalarını duyurdu. Araba sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor. Hyundai İ20 model araç  almak isteyenler için iki kampanyasını birden duyurdu. Hyundai resmi internet sitesinden yapılan açıklamada i20 sahibi olmak isteyenler için 29.400TL’ye varan indirim veya 55.000TL’ye 12 ay %0,99 faiz fırsatı sunuldu. Kampanyadan yararlanmak için son gün 31 Aralık. Detaylı bilgi Hyundai yetkili satıcılarında.

Hyundai İ20 Kampanyasının Detayları Şu Şekilde;

Kampanya 31.12.2021 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir. Belirtilen 29.400 TL’lik indirim, 2021 model i20 1.4 Style AT (otomatik vites) için geçerlidir. Belirtilen 55.000 TL’ye 12 ay %0,99 faiz fırsatı, yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kampanyalarında geçerlidir. %0,99 faiz oranlı kredi kampanyası, Kredi Koruma Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla geçerlidir.

Nakit indirimi ve kredi kampanyası birlikte kullanılamamaktadır. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Tahsis ücretinin %5’ine denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenir. 55.000 TL’ye kadar 12 ay % 0,99 faizli kredilerde eşit taksitli örnek vadeler için bireysel amaçlı kullanımlarda bahsi geçen taşıt kredisinin aylık ve yıllık toplam basit maliyet oranları sırasıyla %1,36 ve %16,37 olmaktadır. Kampanyada BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir. Hyundai Assan fiyatlarda ve kampanya koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.