Magazin

Hukuk Temalı Dizilere Bir Yenisi Ekleniyor! Ağır Dramın Başrolünde Burak Sevinç Yer Alacak!

ATV ekranlarında seyirci ile buluşan İçimizdeki Ateş isimli dizi her perşembe akşamı yayınlanacak. Ağır bir dramın konu alındığı dizide izleyenler ekran başına kilitlenecek. Dram konulu dizisi hukuk temalı gibi gözükse de genç oyunculara şans verilmesi ve güçlü bir şekilde senaryoda yer almaları nedeni ile bir gençlik dizisi tadında olacak.

Hem Dram, Hem Hukuk, Hem de Gençlik Dizisi

Ceren Benderlioğlu ile Burak Sevinç’in başrollerini üstlendiği dizide başarılı iki avukatın hem iş hayatlarında hem de özel hayatlarında başlarından geçenler konu alınıyor. Bu ikilinin haricinde 4 genç avukatında hikayeye dahil olması ile birlikte sürükleyici bir hikaye izleyicinin karşına getirilecek.

Geçtiğimiz sene Aşkın yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi ile ekranlara gelen Burak Sevinç, bu kez bambaşka bir rol ile izleyicinin karşısına geçecek. Söz isimli dizide canlandırdığı Fethi karakteri ile büyük ilgi gören Burak Sevinç, daha sonra pek çok farklı yapımda yer aldı ve tecrübesine tecrübe kattı.

Güçlü Bir Avukata Hayat Veriyor

İçimizdeki Ateş isimli dizide başrolü üstlenen Burak Sevinç, Doğan isimli genç, kararlı ve idealist bir avukata hayat verecek. Avukat Doğan, duygularını asla belli etmeyen, kırmanın veya üzmenin mümkün olmadığı ve tehditlere karşı boyun eğlemeyen bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Adaleti ve hukuku en onurlu şekilde temsil etmeye çalışan Doğan, ne hesap sormaktan çekiniyor ne de birileri tarafından satın alınabiliyor.

Oldukça güçlü bir karaktere hayat verecek olan Burak Sevinç’e Tülin Tan isimli bir avukatı canlandıran Ceren Benderlioğlu eşlik ediyor. Bu iki oyuncunun gösterdikleri uyum şimdiden tüm dikkatleri üzerlerine çekmiş durumda. Hem iş ortağı hem de aşık olan çift, çocuklarını kaybetmenin üzüntüsünü el ele vererek atlatmaya çalışacak.