Ekonomi

Hızlı kredi ile anında 50 bin lira hesabınıza geçsin

Kamu bankası tarafından hızlı kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında 50 bin liraya kadar hızlı kredi kullandırılabiliyor ve kredi için şubeye gitmeden online olarak başvuru yapılabileceği ifade edildi.

Söz konusu kredinin açıklamasında bireysel ihtiyaçlar için 50 bin liraya kadar 36 ay vade imkanı sunulduğu bu kredi için SMS, Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitesinden başvuru yapılabileceği gibi onaylı kredi Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şubesi ve Dialog’tan anında kullanılabilecektir.

KREDİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Kredi hakkında bazı bilinmesi gerekenler Halkbank tarafından paylaşıldı. Bu doğrultuda bilinmesi gerekenler şöyle oldu:

En az 1.000 TL, en fazla 50.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kredi politikaları çerçevesinde başvurunuz aynı gün içerisinde değerlendirilmektedir.

Değerlendirme sonucu SMS ile cep telefonunuza gönderilecektir. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube’den Başvuruların altında Başvurum ne aşama adımından da takip edebilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında Hayat Sigortası yaptırabilirsiniz.

Kredinize istediğiniz zaman şubelerimizden ara ödeme yapabilir veya kredinizi tamamen kapatabilirsiniz.

ÖRNEK ÖDEME

Bu kredinin örnek ödemesi kapsamında 15 bin lira kredi ve 36 ay vade yüzde 1,77 faiz oranı kapsamında 78,75 lira tahsis ücreti alınacaktır. Aylık ödeme ise 600 lira oluyor.

BAŞVURU DETAYLARI

Başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını SMS, Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitesi üzerinden yapacaklardır. SMS ile başvuru yapacak olan adaylar aralarında birer boşluk bırakarak “KREDI, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazarak 3452’ye SMS göndermek sureti ile başvurularını yapabileceklerdir.