Gündem

Hırsızda koronavirüs çıktı! Polisler karantinaya alındı!

Yakalanan hırsız şüphelisinin Koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkınca karakolda görevli 6 polis memuru karantinaya alındı. Karakolda da dezenfeksiyon yapıldığı aktarıldı.

Hırsızlık suçundan gözaltına alınan şüphelinin koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıkmasının ardından emniyetteki 6 polis karantina altına alındı. Olay Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Oto Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, çok sayıda suçtan kaydı bulunan U.K.’yi (42) gözaltına aldı. Daha Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilerek sorgulanan şüpheli, adliyeye sevk edilmeden önce sağlık raporu için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

TUTUKLANDI!

Adliyeye sevk edilen U.K. tutuklandı. U.K. cezaevine konulurken, yapılan koronavirüs testi pozitif çıkınca şahsı yakalayan, sorgulayan 6 polis memuru, tedbir maksadıyla karantina altına alındı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki sorgu odasında da dezenfeksiyon yapıldığı öğrenildi.