Genel

Hindistan’da akılalmaz olay! Musluklardan su yerine alkol açtı

Hindistan'da akılalmaz bir olay yaşandı. Kerala eyaletindeki bir binada musluklardan su yerine alkol aktı. Musluklardan alkol akmasının nedeni ise ortaya çıktı. Daha önceden polis tarafından yapılan bir baskında imha edilen alkollerin su kuyusuna döküldüğü bildirildi.

Hindistan’ın Kerala kentindeki 18 dairelik bir apartmanda akıl almaz bir olay yaşandı. Binada yaşayanların musluklarından su yerine bira, konyak ve rom karışımı akmaya başlayınca bina sakinleri yerel yönetime başvurdu.

Bina sakinleri, su kaynaklarına, el konulan ve yakınlarda bir noktaya dökülen alkolün ‘yanlışlıkla’ karıştırıldığını öğrendi.

KUYUYA ALKOL DÖKÜLDÜ
Polis tarafından bir baskında ele geçirilen ve mahkeme kararıyla imhasına karar verilen 6 bin ton içkinin bir kısmının boş bir araziye, kalan kısmının ise binanın suyunun sağlandığı kuyuya döküldüğü belirtildi.

“KOKUSUNDAN VE RENGİNDEN SU OLMADIĞINI ANLADIK”
18 daire bulunan binanın sakinlerinden Joshy Malyiekkal, “Musluktan alkol aktığını görünce şoke olduk. Kokusundan ve renginden su olmadığını anladık ve maalesef susuz kaldık” dedi.

Kendilerinin işe, çocukların ise okula gidemediğini anlatan Malyiekkal kuyunun ve boruların temizlenmesinin bir ay süreceğini bu süreçte yetkililerin kendilerine belirli aralıklarla su temin edeceğini söyledi.