Ekonomi

Hesaplı Evim Konut Kredisi kampanyası duyuruldu! 120 ay vade imkanı ve düşük faiz

Kamu bankası Halkbank tarafından yeni konut kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanyanın ismi Hesaplı Evim Konut Kredisi olarak duyuruldu. Bu doğrultuda konut alacak olan vatandaşlara 120 ay vadeli kredi verileceği ifade edildi.

KREDİNİN AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili olarak Halkbank tarafından bu kredi hakkında yapılan açıklamada “Bütçenize en uygun vade ve ödeme seçenekleri sunarak, ev sahibi olmanıza imkân tanıyan kredimizdir.” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca yapılan açıklamada kişiye özel avantajlı faiz oranları sunan konut kredimiz ile taksit ödemeleri ister aylık eşit taksitlerle istenirse kişi tarafından belirlenen tutarlarda ödeme yapılabilecektir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kredi başvurusu yapacak olan vatandaşlar başvurularını banka müşterisi olmasa dahi Halkbank.com.tr üzerinden aşağıdaki link üzerinden yapabileceklerdir. Bunun yanı sıra vatandaşlar Halkbank şubeleri üzerinden başvuru yapacaklardır.

ÖRNEK ÖDEME

Sıfır konut alımları için örnek ödeme kapsamında 100 bin lira kredi 120 ay vade ve yüzde 1,52 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 1817 lira oluyor. Bunun yanı sıra ikinci el konut alımı için 100 bin lira kredi kapsamında 120 ay vade ve aylık yüzde 1,67 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 1759 lira oluyor.

Detaylar için TIKLAYIN.