Teknoloji

Herkes Bunu Bekliyordu! İnstagram Kullanıcılarına Sonunda Duyuruldu!

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcıya sahip olan İnstagram, kullanıcılarına her gün yenilikler sunmaya devam ediyor. Fotoğraf, video paylaşma, hikaye yayınlama, mesaj gönderme gibi bir çok özelliği barındıran önemli sosyal medya uygulamalarından olan İnstagram, son açıklamaya göre milyonlarca kullanıcının merakla beklediği yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. İşte o yeni özellik…

Edit Grid Özelliği Gelecek!

İnstagram uygulamasının araştırmacısı olarak tanınan Alessandro Paluzzi resmi Twitter hesabı üzerinden yeni özelliğe ilişkin detayları paylaştı. Edit Grid olarak tanıtılan bu özellik, daha önce paylaşılan krolonojik sistemin aksine kullanıcılarına istedikleri gibi paylaşımlarını düzenleyebilme olanağı sunacak. Alessandro Paluzzi, Twitter üzerinden “#Instagram, gönderileri istediğiniz sırada yeniden düzenlemenize olanak tanıyan profil ızgarasını düzenleme yeteneği üzerinde çalışıyor” şeklinde yaptığı açıklamayla kullanıcılarına müjdeyi verdi. Kullanıcıları sevindiren açıklama henüz test aşamasında ve ne zaman kullanıcılarına sunulacağı bilinmiyor.

Öte yandan Alessandro Paluzzi, başka bir özelliği daha duyurdu. Edit grid ile birlikte duyurulan yeni özellik emojilere ilişkin oldu. Buna göre hikayelerde kullanılacak yeni bir tepki emojisi üzerinde çalışıldığını belirtti.