Ekonomi

Her ay kredi borcu ödemeye son! 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetleri resmen duyuruldu!

Ekonomik ve siyasi gelişmelerin ışığında nakde sıkışan ve rahat bir ödeme planına sahip olan ihtiyaç kredisi kampanyalarını araştıran vatandaşlara, biri kamu ikisi özel banka olmak üzere 3 bankadan müjdeli haber geldi. CepteTEB, Yapı Kredi Bankası ve Vakıfbank 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyalarının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

CepteTEB Ödeme Ertelemeli Kredi Hizmeti!

TEB’in şube masrafı olmayan kolu olarak ile hizmet veren CepteTEB, yeni dönemde ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay ve aylık ortalama faiz oranını yüzde 1,85 olarak belirleyen banka, ilgili hizmetin ilk taksit ödemesinin 3 ay sonra yapılabileceğini bildirdi.

CepteTEB tarafından geliştirilmiş olan ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinden 36 ay vade ve yüzde 1,85 faiz oranı karşılığında 10 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 406,32 TL olarak hesaplandı.

Yapı Kredi Bankası Ödeme Ertelemeli Kredi Hizmeti!

Yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde nakde sıkışan vatandaşlar için ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirmiş olduğunu duyuran Yapı Kredi Bankası, söz konusu hizmetten yararlanan vatandaşların taksit ödemelerine 3 ay sonra başlayabileceklerini bildirdi.

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilen ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay ve aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,89 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında çekilen 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi 490,58 TL olarak hesaplandı.

Vakıfbank Ödeme Ertelemeli Kredi Hizmeti!

Kamu bankalarından biri olan Vakıfbank da yeni dönemde ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri oldu. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,91 olarak belirledi. Üst limiti 125 bin TL olarak belirlenmiş olan hizmetten 10 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 410,97 TL olarak hesaplandı.