GündemKamu

Hepsiburada’dan 20 TL ve üzeri alışveriş yapanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Hepsiburada online internet sitesi üzerinden alışveriş yapan vatandaşlara duyuru yapıldı. Hepsiburada’dan kredi kartı ile 20 TL ve üzeri alışveriş yapan vatandaşlara taksit imkanı sunulacağını duyurdu. QNB Finansbank internet sitesi üzerinden CardFinans’ınızla Hepsiburada’dan nisan ayı sonuna kadar yapacağınız 4.500 TL ve üzeri alışverişlerinize peşin fiyatına 6’ya varan taksit fırsatı sunulacağını duyurdu.

6 TAKSİT FIRSATI SUNULDU

Kampanya kapsamında, nisan ayı sonuna kadar Hepsiburada’da CardFinans’ınızla yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverilerinize peşin fiyatına 3 taksit, 4.500 TL ve üzeri alışverişlerinizde peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sunulacaktır.

20 TL altındaki alışverişlerde taksitlendirme yapılmaz.

20 TL – 400 TL arası alışverişlerde vade farklı 6 taksit uygulanmaktadır.

400 TL – 4.500 TL arası alışverişlerde en fazla peşin fiyatına 3 taksit uygulanır. 3 taksit üzerindeki taksitlerde vade farkı uygulanmaktadır.

4.500 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksit , 6 taksit üzerindeki taksitlerde vade farkı uygulanmaktadır.

Vade farksız taksitler, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit kısıtı kapsamında yer almayan ürünler için geçerlidir. İlgili yasal düzenleme gereği yemek (ör: restoran), gıda (ör: market), alkollü içecek, akaryakıt (ör: benzin/mazot), kozmetik, ofis malzemeleri, telekomünikasyon (ör: cep telefonu), ve yurt dışı alışverişleri ile hediye kart, hediye çeki alımları taksitlendirilemez.

Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.

Hepsiburada’nın sunduğu diğer kampanyalar için detaylı bilgiyi www.hepsiburada.com sitesinde bulabilirsiniz. QNB Finansbank A.Ş’nin bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya kapsamında Hepsiburada’dan satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Hepsiburada’nın 0850 252 40 00 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.

QNB Finansbank A.Ş.; kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkını saklı tutar. Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.