EkonomiGenel

Hemen SMS atarak katılın: Ramazan’da market harcamalarınız için 150 TL verilecek

Ramazan ayına özel hesaplı ve cazip kampanyalar peş peşe açıklanırken CardFinans da kendi müşterileriyle en yeni kampanyasını paylaştı. Ramazan ayı boyunca CardFinans kredi kartlarınızla veya CardFinans Nakit bireysel banka kartınızla tek seferde yapacağınız her 200 TL ve üzeri market harcamanıza 10 TL, toplamda 150 TL’ye varan ParaPuan hediye edilecek.

Kampanya, 2 Nisan – 2 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyaya, bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuzdan harcama yapmadan önce RAMAZAN yazıp 2273’e SMS göndererek, Çağrı Merkezimizden ya da QNB Mobil’den kayıt olabilirsiniz. 2273’e gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi kampanya katılım mesaj tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

CardFinans Nakit bireysel banka kartı için katılım şartı olmayıp, bir müşteri sahip olduğu tüm CardFinans Nakit bireysel banka kartlarıyla koşullar dahilinde yapacağı harcamalardan ParaPuan kazanabileceklerdir ve ParaPuan’larını dilediği CardFinans Nakit bireysel banka kartından 31 Mayıs 2022 tarihine kadar kullanabilecektir.

Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan’lar kampanyaya dâhil olunan bireysel kredi kartına harcama anında yüklenecek olup, 31 Mayıs 2022’ye kadar kullanılabilecektir.

Bir müşteri kampanyadan farklı CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartları ve CardFinans Nakit bireysel banka kartları ile yararlanabilecek olup, tüm bu kartları ile toplamda en fazla 150 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir.

Kampanya kapsamında ek kartlarla yapılan harcamalardan kazanılan ParaPuan’lar, ek karta yüklenecektir.

Aynı gün aynı iş yerinde yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanya kapsamında ödül kazanır.

Her müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir.

Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan ParaPuan’lar geri alınır. ParaPuan’lar harcanmış ise ilgili tutar harcama yapılan kredi kartına ParaPuan borcu olarak yansıtılır.

ParaPuan’la yapılan harcamalar, toptan alışveriş ve ticari kullanımlar, kampanyaya dâhil değildir.

Enpara.com ve Miles&Smiles QNB Finansbank kartlarınızla yapacağınız harcamalar kampanyaya dahil değildir.