Ekonomi

Hemen hesabınıza yatsın: Halkbank başvuranlara en az bin TL veriyor!

Halkbank nakit ihtiyacı olanlar için yazılı açıklamada bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, para ihtiyacı olanlar en az 1.000 TL, en fazla 50.000 TL tutarında kredi başvurusunda bulunabilirler. Başvuru ardından kredinizi Halkbank Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog’tan şubeye gitmeden kullanabilirsiniz.

Halkbank 7 gün 24 saat başvuru yapılabilen kredisini duyurdu. Banka 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi veriyor. Bankadan 50 bin TL kredi çeken bir vatandaş, aylık 1940,28 TL taksit tutarı ile 36 ay vade ve 262,50 TL tahsis ücreti ödeyerek, %1,61 faiz oranı ile kredi veriyor.

Halkbank tarafından verilen kredinin özellikleri

En az 1.000 TL, en fazla 50.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kredi politikaları çerçevesinde başvurunuz aynı gün içerisinde değerlendirilmektedir. Değerlendirme sonucu SMS ile cep telefonunuza gönderilecektir. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube’den Başvuruların altında Başvurum ne aşama adımından da takip edebilirsiniz.
Kredi Kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında Hayat Sigortası yaptırabilirsiniz.

Kredinize istediğiniz zaman şubelerimizden ara ödeme yapabilir veya kredinizi tamamen kapatabilirsiniz.