Magazin

Hem Ilıcalı, hem de ablası ile kavga ettiği iddia edilmişti: Acun Ilıcalı’dan Şeyma Subaşı açıklaması! Sessizliğini bozdu

TV8 televizyon kanalı ve Hull City AFC futbol takımının da sahibi Acun Ilıcalı ile eski eşi Şeyma Subaşı’nın kavga ettiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Konu ile ilgili olarak ünlü televizyoncu açıklamada bulundu. Ilıcalı açıklamalarında, “ Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir şey yok. Bir fotoğraf ve ondan çıkan hikaye var.” İfadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile instagram fenomeni Şeyma Subaşı’nın kavga ettiği iddia edilmişti. Bodrum’da bir restoranda kavga ettikleri söylenen ikiliden Acun Ilıcalı sessizliğini bozdu.

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Magazin programı muhabirine açıklamalarda bulunan başarılı isim şu ifadeleri kullandı:

“Bir deli kuyuya taş atmış, kimse çıkaramamış hikayesi oldu. Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir şey yok. Bir fotoğraf ve ondan çıkan hikaye var. Böyle hikayeler tabi ki de normal. Popülerite bu tip hikayeleri de beraberinde getiriyor.

Tartışmak benim yapımda yoktur. Ne tartıştım ne de gerilim yaşadım. Şeyma bana orada heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık. Gayet güzel bir sohbet ettik. Zaten 5 dakika görüştük hepsi bu. Şeyma ile hiçbir problemimi yok, kendisi çocuğumun annesidir. Onun her zaman mutlu olmasını isterim”

Şeyma Subaşı ablası ile kavgalı mı?


Öte yandan Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl ile telefonda kavga ettiği ve “Hayatıma kimse karışamaz.” diye bağırdığı da iddialar arasında yer alıyor. Ancak bu konu hakkında bir açıklama yapılmadı.