Ekonomi

Haziran, Temmuz, Ağustos ayları için açıklandı: Kredi kartı harcamalarının yarısını banka karşılayacak!

Bankalar müşteri çekmek için çeşitli kampanya duyurularında bulunuyorlar. Bu kapsamda yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Denizbank Haziran, Temmuz, Ağustos ayları için flaş bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “DenizBank Kredi Kartına başvurun, ilk 3 ay internet harcamalarınızın yarısı bizden olsun “ ifadeleri kullanıldı.

Denizbank sürpriz bir kampanya duyurusunda bulundu. Banka, DenizBank kredi kartı ile internet alışveriş yapanlara 3 ay boyunca 600 TL’ye varan indirim fırsatı sağlayacağını duyurdu. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, İnternet Bankacılığı, MobilDeniz, Mobil Web, DenizKartım, www.denizbonus.com, www.denizbank.com ve iletişim merkezi aracılığıyla 1-30 Haziran arasında onaylanan bireysel asıl kredi kartlarına sahip olması gerektiği bildirildi. Kampanyadan 3 ay boyunca ayda en fazla 200TL, 3 ayda toplamda 600TL indirim kazanabileceği ifade edildi.

Denizbank kampanya detayları

Kampanya İnternet Bankacılığı, MobilDeniz, Mobil Web, DenizKartım, www.denizbonus.com, www.denizbank.com ve iletişim merkezi aracılığıyla 1-30 Haziran arasında onaylanan bireysel asıl kredi kartları için geçerlidir. Ek kartlar, Business kartlar, Net Kart ve Banka kartı satışları dahil değildir

Müşterilerimiz yeni kredi kartlarıyla Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında internet üzerinden yapacakları alışveriş işlemlerinin azami yarısı (50%) olacak şekilde ayda azami 200TL, 3 ay süresince de azami 600TL indirim kazanabilecektir.

Kampanya katılımlı değildir. Sadece belirtilen kanallardan yapılan başvurularla onaylanan kredi kartları kampanyaya otomatik olarak dahildir.

Kampanyadan yararlanmak için başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank bireysel kredi kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir. Kampanya döneminde kartını kapatıp yeni kart alınması durumunda kampanyaya dahil olunamaz.

Sadece internet harcamaları ödüle tabi olup fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, Nakit avans işlemleri ve Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir.

Sanal kart ve ek kart ile yapılan işlemler dahil olacaktır. İndirim asıl karta yansıyacaktır.

Alışverişten kazanılan indirimler takip eden ayın ilk 5 iş günü içinde karta yansıtılacak olup ayrıca DenizKartım üzerinden bildirim ile bilgi verilecektir.