Ekonomi

Hazır kredi kampanyası ile anında paranız hesabınızda

QNB Finansbank tarafından hazır kredi kampanyası başlatıldı. Bu kredi kampanyası ile tek bir başvuru ile anında kredi kullanabileceğiniz ve hazır kredi limitinin bulunduğu vurgulandı. Bu kredi kampanyası hakkında QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Hazır Kredi, acil nakit ihtiyacınız olduğunda size hızlı ve kolay çözümler üretir.Başvuru ve evrak gibi prosedürlerle vakit kaybetmeden limitiniz dahilinde dilediğiniz tutarı hemen kullanabilirsiniz.”

36 AY VADE İMKANI

Tek bir başvuru ile dilediğiniz an kullanabileceğiniz Hazır Kredi limiti bulunduğu belirtilen açıklamada ihtiyaç anında şubeye dahi gitmeden kredi kullanabilme imkanı bulunduğu ve 36 aya varan vade seçeneği olduğu bildirildi.

ÖRNEK ÖDEME 

Hazır kredi kampanyası kapsamında 5 bin lira ve 36 ay vade ile yalık faiz oranı yüzde 1,79 olurken aylık ödeme 200 lira toplam geri ödeme ise 7 bin 230 lira oluyor.

BAŞVURU DETAYLARI 

Söz konusu kredi kampanyasına başvurular hakkında yapılan açıklamada ise “Başvurunuzu web sitemizden, QNB Finansbank Şubeleri’nden, ATM’lerimizden, Çağrı Merkezi’mizden, Bireysel İnternet ve Cep Şubemizden kolaylıkla yapabilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı.

KREDİ KOŞULLARI 

Kredi başvuru koşulları ise şöyle oldu:

Hazır Kredi limiti, mevcut Ek Hesap limitinize bağlı ek bir kredi limitidir. Hazır Kredi’yi yalnızca taksitli olarak kullanabilirsiniz.

Limit dahilinde 2 aydan 36 aya varan vade seçenekleri ile kullanabilirsiniz.

Hazır Kredi limitiniz; taksitli nakit çekimi, kredi kullanımı, banka kredi politikaları incelemesi veya kullanılan kredilerin geri ödemeleri sonucu değişiklik gösterebilmektedir.

Hazır Kredi faiz oranına Faiz ve Ücretler sayfasındaki Diğer/Ek Hesap başlığı altından ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgiler için TIKLAYIN.