Magazin

Hazer Amani Sıla'nın hamilelik haberleri ile ilgili konuştu!

MasterChef yarışmasında şef olan ve yıldızı parlayan Hazer Amani Ocak ayının 2. haftasında şarkıcı Sıla ile evlenmişti. Sıla’nın hamileliği hakkında çıkan haberlere Hazer Amani’den açıklama geldi.

“ŞİMDİLİK ÖYLE BİR ŞEY YOK”
Sıla ile tatilden döndükten sonra Bebek’teki mekanında görüntülenen Hazer Amani, kendisini bekleyen muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi. Sıla ile balayına gitmediğini, sadece arkadaşları ile beraber tatil planı yaptıklarını söyleyen Amani, Sıla’nın hamilelik iddialarına da açıklık getirdi. Sıla’nın evde güzel yemekler yaptığını anlatan şef, “Bebek haberleri yalan. Ama Allah büyük. Şimdilik öyle bir şey yok” dedi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programının sunucuları, Sıla Gençoğlu’nun hamile olduğunu iddia etti. Hatta yaşı daha fazla ilerlemeden anne olmak isteyen 39 yaşındaki Sıla’nın bu şansı kaçırmamak için evlilik kararı aldığı söylenmişti.

13 OCAK’TA EVLENDİLER
Bir süredir aşk yaşayan Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani çifti, 13 Ocak’ta dünyaevine girmişti. Sıla Gençoğlu’un nikah şahitliğini menajeri Serkan Güney ile müzik direktörü Burak Erkul yaparken, Hazer Amani’nin şahitliklerini ise Beyazıt Öztürk ile Kemal İnal yapmıştı. Sıla Gençoğlu, Özlem Süer imzalı gelinlik giyerken, Hazer Amani’ni damatlık tercihi de Cavalli olmuştu.

Bir yanıt yazın