Gündem

Havan saldırısı sonucu şehit olan askerlerin kimlikleri belli oldu!

Terör örgütü PKK mensuplarının Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde havan saldırısı sonucu şehit olan 3 askerden biri Adana’nın İmamoğlu ilçesinden Sözleşmeli Er Mehmet Erdoğan (28) diğeri de Afyonkarahisarlı piyade sözleşmeli er Servet Akkuş olduğu öğrenildi.

3 AYLIK OĞLU VARDI

Afyonkarahisar’da ki şehidin mermer işçisi olan babası Zafer Akkuş, annesi Ayşe Akkuş, eşi Hatice Akkuş ve 3 aylık oğlu Bora Efe Akkuş’un Çalışlar köyünde ikamet ettiği belirtildi. Ailenin 4 çocuğundan en büyüğü olan Şehit Servet Akkuş’un vatani görevini yaptıktan sonra piyade sözleşmeli er olarak göreve başladığı kaydedildi.

3 AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

Diğer şehidimiz Adana’nın İmamoğlu ilçesi Sevinçli Köyü’nden Sözleşmeli Er Mehmet Erdoğan olduğu öğrenildi. Şehit Mehmet Erdoğan’ın 3 ay önce evlendiği belirtilirken oğullarının şehit haberini alan baba evinde ise yas hakim oldu. Şehit Mehmet Erdoğan cenazesinin yarın öğleden sonra Sevinçli Köy Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Diğer şehitlerimizin isimleri ise:

Deniz Yüzbaşı- Celaleddin Özdemir

Piyade Sözleşmeli Er- Ethem Barış

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞINDAN YAPILAN AÇIKLAMA İSE ŞÖYLE…

“Silah arkadaşlarımız 4 Mayıs 2019 tarihinde teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırılarda şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim…” ifadelerine yer verdi..

Bir yanıt yazın