Kamu

Hastanede çalışmak isteyenler dikkat: En az lise mezunu Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alınacak!

Hastanelerde çalışmak isteyenler için yeni ilanlar yayınlanıyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinde Çanakkale Onsekizmart Üniversitesi Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı kadrosunda personel alımı yapacak. Hastane için yapılacak olan alıma en az lise mezunu olanlar başvuruda bulunabilecekler.

Çanakkale Onsekizmart Üniversitesi personel alımı için ilana çıktı. Üniversite trafından yayınlanan ilanda ortaöğretim kurumlarının sağlık bakım, ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı, sağlık bakım teknisyeni, hasta bakımı, engelli bakımı ve yaşlı hizmetleri dallarından birinden mezun olanların başvurabileceği bildirildi. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar, 2 Temmuz 2021 tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Başvuru şartlarını taşıyanlar

Başvuru şartları

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2. 18-34 yaş arasında olmak(18 yaşını tamamlamış, 35 yaşından gün almamış olmak)

3. Herhangi bir sosyal güvenlik emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

4. Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi tüm birim ve ünitelerinde resmi tatil, hafta sonu tatili ile diğer günlerde 24 saat esasına göre vardiyalı olarak hasta bakım hizmetlerinde çalışmayı kabul etmek şartıyla, bu birimlerde görev alacak herhangi bir engele sahip olmamak, Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile ilgili engeli bulunmamak. (İşe alım aşamasında Sağlık Raporu tam teşekküllü hastaneden alınacaktır.)

5. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, Devletin sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edinim ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

6. Ortaöğretim kurumlarının sağlık bakım, ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı, sağlık bakım teknisyeni, hasta bakımı, engelli bakımı ve yaşlı hizmetleri dallarından birinden mezun olmak.

7. Çanakkale Merkez ve Merkeze bağlı belde ile köy sınırlarında ikamet etmek

8. Başvuru ve işlemler sırasında ilanda belirtilen şartlardan herhangi birini sağlamadığı ya da gerçeğe aykırı, eksik veya yanlış beyan tsepit edenlerin başvurusu geçersiz sayılacak, sınav ve atamaları yapılmayacak, sınavları ve atamaları olsa dahi iptal edilecektir. Bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanunu ilgili hükümleri uygulanmak üzere Çanakkale Cumhhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır.

Çanakkale Onsekizmart Üniversitesi tarafından yayınlanan ilanlara ulaşmak için tıklayınız.