Kamu

Hastanede çalışacak güvenlik görevlisi alımı yapılacak! Lise mezunları başvurabilir!

Türkiye İş Kurumu üzerinden İnönü Üniversitesi için güvenlik görevlisi alım ilanı yayınlandı. Kamu kurumunda çalışmak isteyenlerin başvuru yapabileceği ilanda, kadroya alınanların daimi istihdamı sağlanacağı açıklandı. Peki hastanede güvenlik görevlisi olmak için başvuru şartları nelerdir?

Malatya İnönü Ünivetsitesi, hastanede görevlendirilmek üzere güvenlik görevlisi alımı yapılacağını duyurdu. Üniversite tarafından verilen ilanda alımlara sadece erkek adayların başvuru yapabileceği açıklandı. Başvuru yapan adaylar arasından kadroya seçilenler ise kura ve sözlü sınav yöntemi ile belirlenecek. 28 Mayıs 2020 tarihinde verilen ilana adaylar 1 Haziran 2020 tarihleri arasında başvuru işlemlerini tamamlayabilirler. Üniversite tarafından yapılacak kura çekilişleri için üniversite web sayfasından ilan edilecek olan youtube kanalından canlı olarak yayınlanacağı açıklandı.Kura çekimini izlemeye gelen başvuru sahiplerinin corona virüsü nedeniyle maske takmaları ve sosyal mesafe kuralına uymaları gerektiği açıklandı.

Başvuru Şartları

En az ortaöğretim (lise ve dengi), en fazla lisans mezunu olmak,

18-35 yaş arasında olmak.

5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik sertifikası ile kimlik kartına (silahlı/silahsız) sahip olmak, (Yükseköğretim Kurumlarının güvenlik ile ilgili bölümlerinden mezun olanlardan özel güvenlik temel eğitimi şartı aranmaz.)

Özel güvenlik sertifikası ve kimlik kartının ilan bitim tarihi itibariyle en az 6 ay süre ile geçerli olmak,

En az 167 cm boyunda olmak. Beden Kitle İndeksi=Ağırlık/Boy(kg/m²)formülü ile hesaplanıp, beden kitle indeksinin alt sınırı 18 (kg/m²), üst sınırı 27 (kg/m²) olarak esas alınacaktır.

Kura Bilgisi:

Tarih: 09.06.2020 Salı
Yeri : İnönü Üniversitesi Kapalı Spor Salonu (Halı sahalar karşısı) Battalgazi / MALATYA
Saati : 09:00 – 10:00

Sözlü / Uygulamalı Sınav Bilgisi:

Sözlü / Uygulamalı Sınav tarihi, saati ve yeri ile mülakata katılmaya kazanan aday listesi www.inonu.edu.tr ve www.personel@inonu.edu.tr internet adreslerinden yayınlanacaktır. Bu duyurular tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup, ilgililere herhangi bir yazılı tebliğat yapılmayacaktır.

Çalışma Adresi : ELAZIĞ YOLU 10 KM İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI BATTALGAZİ/MALATYA
BATTALGAZİ
MALATYA / TÜRKİYE

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.