Magazin

Hanife Gürdal’dan evliliği hakkında şok eden açıklamalar!

Katıldığı evlilik programı ile tanınan Hanife Gürdal, eşi ile neden boşandığını gözyaşları içinde açıkladı. İnstagramda fenomen olan Gürdal, katıldığı evlilik programı nedeniyle eşinin ailesinin kendisini hiç kabullenemediğini söyledi.

Geçtiğimiz sene Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturan Hanife Gürdal eşiyle boşanacağını “Karşılıklı olarak yani anlaşmalı bir biçimde imzaladık boşanma dilekçesini. Kendisine verdim. O da adliyeye verdikten sonra 15 gün içerisinde boşanabiliyormuşuz. Süreç böyle ilerliyor. Benim için her şey gayet normal, gayet güzel ilerliyor.” İfadeleri ile duyurmuştu.

Lerzan’la Çok Mutlu programına katılarak evliliği hakkında açıklamalarda bulunan Hanife Gürdal, eşiyle boşanma nedenini gözyaşları içinde açıkladı. Gürdal evlilik programına katılması nedeniyle eşinin ailesinin kendisini kabullenemediğini söyledi.

“Kendimi çok yalnız hissettim”

Eşinin birçok kez ”Boşanmayalım” diyerek kendisine geldiğini fakat ailesinin kendisini istemediğini ifade eden Gürdal, eşinin kendisini ailesine karşı söylemediğini dile getirdi. Fenomen gelin adayı açıklamalarında, ”Her konuda o kadar üstüme geldiler ki, kendimi çok yalnız hissettim. Bir evlilik programına çıktım diye bana karşı önyargılılar” ifadelerini kullandı.