Magazin

Hande Yener geçirdiği hastalık hakkında ilk kez konuştu: Meme kanseri olduğumu öğrendiğimde kilitlendim, konuşamadım!

Yıllar önce “Romeo” isimli şarkısı ile müzik piyasasına giren ve o günden bu yana seslendirdiği şarkılar ile müzik listelerinin zirvesine oturmayı başaran 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Hande Yener, yaz mevsiminin başlaması ile birlikte tatilcilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Konserden konsere koşan ve DJ’lik yapan 30 yaşındaki oğlunu da bir an olsun yanından ayırmayan Hande Yener, geçtiğimiz günlerde bir röportaj verdi.

Hürriyet Gazetesi’nden Savaş Özbey ile gerçekleştirdiği röportajda kendisine yöneltilen soruları içtenlik ile yanıtlayan ünlü şarkıcı, 2 yıl önce yakalanmış olduğu meme kanserine ilişkin de ilk kez açıklama yaptı.

İki Yıl Önce Meme Kanserine Yakalanmıştı!

Sevilen şarkıcı Hande Yener, 2020 yılında yakalandığı meme kanseri hastalığı ile gündeme gelmiş ve hem ailesini hem de sevenlerini büyük bir üzüntünün içine doğru sürüklemişti. O dönem içerisinde hastalığına ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmayan Yener, bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştuğunu ve bir riskin bulunmadığını duyurarak hayranlarını mutlu etmişti.

“O Dönem Herkes Zaten Çok Üzgündü!”

Hürriyet Gazetesi’nden Savaş Özbey’in sorularını yanıtlayan Hande Yener, hastalığın ilk dönemlerinde kimse ile bir şey paylaşmadığını ifade etti. Koronavirüs salgınının başladığı yıl içerisinde başına gelenleri paylaşmayı anlamlı bulmadığını belirten Yener, şu ifadeleri kullandı: “Çok önemli bir rahatsızlık geçirdim, kimseye de anlatmak istemedim. O dönem herkes zaten çok üzgündü. Ailemden bile sakladım, sevenlerimi de üzmek istemedim. İlk duyduğumda kilitlenmiştim ve konuşamamıştım.”

“Felaket” Dedi, Yıkıldım!

Tomografilerin çekildiğini ve sonuçları öğrenmek için doktorun odasına girdiğini söyleyen Yener, doktorun “felaket” dediğini duyduğunu ve o an sonuçlarını alıp odadan hızlıca çıktığını ifade etti.