Magazin

Hande Erçel’in yeğeni influencer Gamze Erçel’in kızı Mavi’den kahreden haber: Aldıkları haberle yıkıldılar!

Ünlü oyuncu Hande Erçel’in yeğeni influencer Gamze Erçel’in kızı 2,5 yaşındaki Mavi’den üzücü haber geldi. Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım, 2,5 yaşındaki kızlarıyla ilgili aldıkları haberle yıkıldılar. Kötü haberi, Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz programı sunucusu Arto duyurdu.

Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım’ın 2,5 yaşındaki kızları Aylin Mavi’nin kanser tedavisi gördüğü ortaya çıktı. Kötü haberi duyuran Arto, ”Karnındaki şişkinlikten dolayı Mart ayında hastaneye gidiyorlar ve maalesef kanser tedavisi görmeye başlıyor” ifadelerini kullandı.

Arto’nun duyurduğu kötü haber karşısında hem stüdyodaki sunucular hem de ekran başındakiler büyük bir üzüntü yaşadı.

Henüz 2,5 yaşında olan Aylin Mavi’nin hastalığı ilk olarak ailesinin şüpheleri sonucu doktora gitmesiyle ortaya çıktı.

‘ÜZÜCÜ BİR HABER’

Konu ile ilgili programda açıklama yapan Arto şu ifadeleri kullandı: ”Üzücü bir haber… Hande Erçel’in yeğeni, Gamze Erçel’in kızı Mavi’den. Gerçekten yürek burkan bir haber. Kanser tedavisi maalesef görmeye başladı 2,5 yaşındaki yeğeni Mavi Yıldırım. Karnındaki şişkinlikten dolayı Mart ayında hastaneye gidiyorlar ve maalesef kanser tedavisi görmeye başlıyor. Dualarımız onunla. Nasıl güzel bir kız maşallah. Asıl korkutucu olan şey annede de çıkmış olması. Ünlü bir hastaneye gönderiliyor. Çok hassas bir haber diye paylaşmak istememiştim.”