Magazin

Hande Erçel’den Şaşırtan İtiraf! Güzel Oyuncu Mutluluğunun Sırrını Açıkladı!

Sen Çal Kapımı isimli dizi ile yıldızını parlatan Hande Erçel, bir derginin yaz sayısı için objektiflerin karşına geçti. Dünyaca ünlü dergiye röportaj veren Erçel, mutluluğunun sırrını açıkladı.

Son olarak Sen Çal Kapımı isimli dizi ile karşımıza çıkan Hande Erçel, başrolü Kerem Bürsin ile paylaşmış ve çok başarılı bir performans sergilemişti. Öyle ki dizinin ünü ülke sınırlarını aşmış ve 85 farklı ülkede yayınlanmıştı. Hande Erçel, dizideki partneri olan Kerem Bürsin ile olan performansı sonrasında hayran kitlesini iyice genişletmişti.

Vogue Türkiye Dergisine Konuştu

Vogue Türkiye dergisi için objektiflerin karşına geçen Hande Erçel, Haziran – Temmuz sayısı için röportaj verdi. Ünlü oyuncu yaptığı röportajda samimi itiraflarda bulundu.

Vogue Türkiye dergisine konuşan Hande Erçel, uzun süre sonra ilk defa dinlenebilmek için fırsat yakaladığını dile getirdi. Tatil yapamadığı ve seyahate çıkamadığı dönemlerin acısını çıkarttığını söyleyen Hande Erçel, şu an hayatının en güzel döneminde olduğunu dile getirdi.

Seyahat etmek ya da tatile çıkmanın yanı sıra kendine yönelebildiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Hande Erçel, yoğun geçen dizi temposunda dinlenebilmek veya kendisi ile ilgilenebilmek için yeterli vakit bulamadığını söyledi.

Mutluluğun Formülünü Açıkladı

İnsan hayatı ile ilgili yorumlar yapan güzel oyuncu, insanın her gün farklı şeyler öğrendiğini dile getirdi. En büyük amacının her daim hayattan bir şeyler öğrenmek olduğunun altını çizen Hande Erçel, her gün her sene yeni şeyler öğrendiğini ve yeni öğrendikleri şeyler ile hayallerinin de genişlediğini ifade etti.

Hayallerinin her gün daha da genişlemesinin kendisini heyecanlandırdığını dile getiren Hande Erçel, hayalleri için çalıştığını ve bunun onu mutlu ettiğini sözlerine ekledi.