Magazin

Hande Erçel ile Kaan Yıldırım İlişkisi İhanet Yüzünden mi Bitti? Ortaya Atılan İddialar Yenir Yutulur Cinsten Değil!

Magazin dünyasının en gözde isimlerinden olan Hande Erçel, gündemden düşecek gibi gözükmüyor. Yapımcıların peşinden koştuğu güzel oyuncu, yer aldığı projeler kadar aşk hayatı ile de gündemdeki yerini koruyor.

 

Özel hayatı ile sık sık magazin gündemine gelen başarılı oyuncu, büyük başarı yakalamış Sen Çal Kapımı dizisinde partneri olan Kerem Bürsin ile yaşadığı birlikteliğe son vermesinin ardından yeni bir aşka yelken açtı. Bir dönem Halka dizisinden rol arkadaşı olan Kaan Yıldırım ile bir ilişkiye başlayan Hande Erçel, sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer almıştı.

İhanet İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü

Kaan Yıldırım ile Hande Erçel’in mutlu birlikteliğine, ortaya atılan son iddialar sebebi ile gölge düştü. Hande Erçel’in ihanete uğradığı son dedikodular arasında yerini aldı. Bu haber magazin dünyasında deprem etkisi yarattı.

 

Son zamanlarda objektiflere yakalanan Hande Erçel’in, Kaan Yıldırım ile ilgili yöneltilen soruları özellikle yanıtsız bırakması dikkatlerden kaçmıyordu. Ancak dedikoduları asıl alevlendiren nokta ise Kaan Yıldırım tarafından geldi. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımdan sonra ihanet iddiaları gün yüzüne çıktı.

Aile Dostum Demişti

Kaan Yıldırım, tatil için daha önce aile dostum dediği ve kendisi gibi oyuncu olan Tuğçe Açıkgöz ile aynı yeri tercih etti. İki oyuncu da aynı tatil bölgesinden paylaşım yaptı ancak birlikte bir paylaşım yapmadılar. İki oyuncu arasında daha önce de birlikte oldukları iddiası yapılmış ancak Kaan Yıldırım aile dostu olduğu söylemişti.

Kaan Yıldırım’ın bu tatil paylaşımlarının ardından, Hande Erçel’in bu ilişkiye nokta koyduğu konuşulmaya başlandı. İki isim de konu hakkında hiçbir açıklama yapmadı.