Gündem

Hande Doğandemir ve Onur Tuna aşkı açığa çıktı: Ünlü çift sosyal medyada aşka geldi!

Geçtiğimiz günlerde, şu sıralar Annemizi Saklarken isimli dizide rol olan oyuncu Hande Doğandemir ile Mahkûm dizisinin yakışıklı savcısı oyuncu Onur Tuna hakkında aşk yaşandığına dair birtakım iddialar ortaya atılmıştı. Bugüne kadar çıkan haberleri yalanlayacak ya da doğrulayacak herhangi bir açıklamada bulunmayan ünlü ikili arasında yeni bir gelişme yaşandı.

Hande Doğandemir ve Onur Tuna arasında bir ilişki olup olmadığı hem magazin basını tarafından hem de ünlü oyuncuların hayranları tarafından merak edilmeye devam ederken, ikili sosyal medya hesapları aracılığı ile yaptıkları paylaşımlar üzerinden aşk yaşadıklarını ilan etti!

Kalpli Yorumlaşma Dikkat Çekti!

Geçtiğimiz hafta oyuncu Onur Tuna ve meslektaşı Hande Doğandemir arasında bir ilişki yaşandığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Haberlerin ardından gözler ikiliye çevrilmiş ancak ikili tarafından herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Ünlü çifti, Instagram hesapları aracılığı ile yaptıkları paylaşımlar ele verdi.

Yakışıklı oyuncu Onur Tuna Instagram hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yaptı. Bir çekim esnasında kameralara vermiş olduğu bir pozu paylaşan Onur Tuna’nın fotoğrafına dakikalar içinde yüzbinlerce yorum ve beğeni yağdı. Ünlü oyuncunun fotoğrafına yorum yapanlardan biri de adının aşk dedikodularına karışmış olduğu oyuncu Hande Doğandemir oldu. Doğandemir fotoğrafın altına kalp emojisi yorumunda bulundu. Oyuncunun bu yorumuna Onur Tuna da kalp emojisi ile karşılık verdi. İkilinin sosyal medya üzerinde ki bu iletişimi, haklarında çıkan aşk dedikodularını doğrulamış oldu.

Hayranlarından Binlerce Yorum Geldi!

Onur Tuna ve Hande Doğandemir’in Instagram hesapları aracılığı ile ilan ettikleri aşklarına, ünlü ikilinin hayranları oldukça sevindir. Duydukları sevinci yine platform üzerinden belli eden oyuncu fanları, aynı fotoğrafın altına yorumlarını yazarak ikiliyi tebrik etti.

İlişki Kriterim Yok Demişti!

Hande Doğandemir’in adı daha önce kendisinden yaşça küçük olan meslektaşı Onur Konyalı ile aşk dedikodularına karışmıştı. Çıkan haberlerin üzerine açıklamada bulunan Hande Doğandemir, aşk iddialarını yalanlamıştı.

Magazin muhabiri ile sohbeti esnasında herhangi bir ilişki kriterinin olmadığını belirten oyuncu Hande Doğandemir, aşkın bir kalıba sığdığını düşünmediğini belirtmişti.